update video foto accident groaznic pe dn 14 la iesirea din sura mare. o masina a luat foc, iar doua persoane au murit

 masina arsa dn14 foto 3Accident grav pe DN14, la intrare in Slimnic dinspre Sura Mare. Doua masini s-au ciocnit, iar din impact una din ele a fost proiectata in sant si a luat foc. Doua persoane au decedat, iar alte patru au fost ranite.

Cei de la ISU SIBIU au confirmat ca in total sunt. 6 victime, din care un barbat incarcerat in masina incendiata, ca de altfel a si decedat. O femeie aflata in stop cardiorespirator nu a mai putut fi nici ea salvata.
Un copil de aproximativ 15 ani este in coma,iar un barbat a suferit o fractura si escoriatii. Alti doi barbati au suferit rani cu escoriatii.
„Femeia in stop cardio respirator a fost declarata decedata dupa acordarea manevrelor de resuscitare care din pacate au fost fara succes”, spun cei de la ISU Sibiu.


La accident s-au deplasat o autospeciala pentru descarcerare, 2 autospeciale de stingere si 3 ambulante SMURD.

UPDATE – Accidentul provocat de un tânăr de 19 ani, care s-a urcat băut la volan
Accidentul rutier de duminică dimineață, în urma căruia două persoane au murit și alte patru au fost rănite, a fost provocat de un conducător auto de 19 ani, aflat în stare de ebrietate. Tânărul de 19 ani a obținut permisul de conducere în data de 04.07.2013 iar până în prezent a fost sancționat de 4 ori de polițiștii rutieri sibieni.
VEZI AICI CINE ESTE ACEST TÂNĂR ȘI FOTOGRAFII ȘI VIDEO CU ACESTA

Starea pacienților din acest accident
În urma accidentului rutier din această dimineaţă, din apropiere de Șura Mare, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au ajuns 4 pacienţi. Este vorba de 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani şi un copil de 8 ani.
VEZI AICI ÎN CE STARE SUNT CEI PATRU RĂNIȚI!
VIDEO: NOVA TV
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=l5RlaDTqq1Q” splash=”https://i.ytimg.com/vi/l5RlaDTqq1Q/hqdefault.jpg” caption=”Accident cu doi morti pe DN 14 | novatv.ro”]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Sa nai fericire toata viatata puscarie pe viata darar dumnezeu cum o ars danel asa sa. Nai cracin puscarie pe viataaaaaaaa

  2. Sa nai fericire toata viatata puscarie pe viata darar dumnezeu cum o ars danel asa sa. Nai cracin puscarie pe viataaaaaaaa