video un consilier local sibian și-a bătut cu bestialitate tatăl. omul e internat în spital!

ioan serbanCaz deosebit de grav în județul Sibiu. Consilierul local Ioan Șerban și-a lovit tatăl fără milă, iar acesta a ajuns la spital, unde a fost internat datorită rănilor suferite. Vorbim de un caz care a avut loc zilele trecute în comuna Roșia.

Consilier local în Sibiu, Ioan Şerban (foto) şi-a lovit propriul tată până l-a băgat în spital, potrivit România TV.
„Seara la 9, m-am dus să cumpăr pâine pentru dimineaţa următoare. În magazin m-a bătut, cu pumnii şi picioarele, la cap şi la coaste. M-a pus jos, a sărit pe mine”, a declarat victima.
Bătrânul a fost pedepsit de fiul său pentru că a depus mărturie într-un proces dintre el şi sora sa. Femeia a fost la rândul ei bătută şi ameninţată, când a refuzat să îi mai dea bani.
„Pacientul prezintă mai multe plăgi la nivelul feţei, traumatisme cranio-faciale, este la secţia de chirurgie pentru investigaţii de specialitate”a declarat doctorul care a avut grijă de bătrân.
Sora consilierului local susţine că acesta a început să îşi terorizeze familia anul trecut, după ce a cunoscut o femeie într-un anturaj dubios. Spune că a avut însă probleme cu legea şi în trecut.
„Toţi dinţii lui din gură îi am într-un şerveţel. Au curs ameninţările asupra mea şi asupra băieţelului meu, îmi ia copilul la un suc nu mi-l dă doua-trei zile, mi-a distrus maşina după aceea am fost batută. În ’94 a avut şi un viol, o fetiţă de 15 ani pe care a dat-o la 7 persoane”, a declarat sora bărbatului violent.
Ioan Şerban este consilier local independent în comuna Roşia din anul 2012.

Video: RTV foto: Adevarul

Ultima oră

Comentariul meu