video foto un sibian a murit carbonizat într-o mașină. nimeni nu știe cum a ajuns acolo!

masina arsaTrupul unui adult a fost găsit carbonizat într-un autoturism care a luat foc în noaptea de joi spre vineri. Incendiul mașinii a fost stins de către proprietarii care o aveau parcată în curte. Vineri dimineață aceștia au făcut macabra descoperire și au sunat la 112.

Corpul carbonizat a fost găsit de niște localnici din Mohu, în această dimineață. Oamenii au avut parte de un incendiu la mașina pe care spun că o țineau ca să o folosească pentru programul Rabla ca să își achiziționeze alt autoturism.
Au ieșit afară și au stins incendiul cu câteva găleți cu apă, iar apoi s-au culcat liniștiți. De dimineață când s-au trezit, au descoperit că din mașină încă mai iese fum. Atunci au observat că în interiorul acesteia se află un trup uman carbonizat. Au anunțat autoritățile, iar acum se fac cercetări pentru a se stabili identitatea exactă a victimei și cum a ajuns aceasta să fie în mașina ce a luat foc.
Polițiștii de la Investigații Criminale au ridicat probe de la locul unde s-a întâmplat totul, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, au deschis și ei o anchetă.


[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=aYqTVHfvHpI”]

Ultima oră

Comentariul meu