seminar despre “a pleca in strainatate sau a ramane in tara?” la sibiu

studenti_ulbs“A pleca in strainatate sau a ramane in tara?”este o intrebare-cheie pentru fiecare elev sau student care isi planifica ciclul universitar. Care sunt sansele si provocarile unui stagiu in strainatate? De ce merita experimentarea unui alt sistem universitar?

Pentru a sprijini studentii si elevii in gasirea unui raspuns la aceste intrebari are loc in data de 13 mai 2015, orele 10:00-16:00, la Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu, Facultatea de Litere si Arte, Aula „Avram Iancu“ (B-dul Victoriei nr. 5-7) International Study Day 2015.
Principalele servicii de informare si consiliere cu privire la studiile in strainatate (DAAD, Fulbright Commission, EducationUSA si British Council) in parteneriat cu Universitatea “Lucian Blaga”din Sibiu prezinta pentru elevii si studentii interesati informatii despre programele universitare si post-universitare din Germania, USA si Marea Britanie.[contextly_auto_sidebar id=”1HoDPTQz7LlFUwYePDzJJEoJPzm5xICG”]
Daca doriti sa aflati detalii despre criterii de admitere, surse de finantare si despre testele standardizate necesare in procesul de admitere (Cambridge, IELTS, TOEFL si TestDaF), vizitati evenimentul International Study Day 2015! Va puteti informa la standurile fiecarei organizatii, precum si in cadrul unor prezentari interactive!

Ultima oră

Comentariul meu