ateliere creative pentru copii la teatrul gong din sibiu

img_4842-0.jpgTeatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu organizează în luna mai opt ateliere pentru copii, ce vor avea loc în fiecare sâmbătă.

 Atelierele Teatrului Gong din Sibiu se redeschid pentru o nouă generație de copii meșteșugari. Aceștia vor învăța să lucreze cu diferite tipuri de materiale pentru a realiza obiecte neconvenționale care să le dezvolte creativitatea. 

 ATELIERUL DE SÂMBĂTĂ de la Teatrul GONG din Sibiu își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Atelierele organizate în parteneriat cu MAGIC HANDS STUDIO solicită şi stimulează materialul creativ pe care fiecare copil îl posedă în mod nativ, evidenţiindu-l prin activităţi ce au la bază fundamentul artistic şi imaginativ. Copiii îşi dezvoltă încrederea în sine şi deprind aptitudini de comunicare şi relaţionare în mod natural, prin forţe proprii. La fiecare întâlnire din cadrul atelierelor copiii sunt provocaţi să-şi folosească şi să-şi dezvolte imaginaţia, spiritul creativ, abilităţile de comunicare, încrederea, spiritul critic, bunul gust precum şi gândirea logică. Fiecare temă se bazează pe joc dar şi pe elemente educative, astfel copiii fac cunoștinţă cu ideea de reciclare, își dezvoltă imaginația şi simţul practic, sunt implicaţi în proiecte de grup şi descoperă cât de amuzant poate fi lucrul în echipă.

 Fiecare atelier are o durată de 1h30min și este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani, iar pentru fiecare serie se pot înscrie zece copii. Recomandăm ținuta lejeră și încălțăminte de interior. La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor, iar părinții primesc informații despre evoluția copilului și nivelul lui de implicare.

 Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00.  Prețul unui bilet la un atelier este de 14 lei și include materialele necesare. Biletele se achită în avans, ședințele neefectuate nu se recuperează, iar contravaloarea acestora nu poate fi returnată. 

 

PROGRAM:

 sâmbătă, 9 mai, ora 14:30 și ora 16:30

NORIȘORUL VESEL

 sâmbătă, 16 mai, ora 11:00 și ora 13:0

FLUTURAȘUL CURCUBEU

 sâmbătă, 23 mai, ora 11:00 și ora 13:00

INIMIOARĂ PE UȘĂ

 sâmbătă, 30 mai, ora 11:00 și ora 13:00

PLASTILINA COMESTIBILĂ

 

 


Ultima oră

Comentariul meu