senzația unui accident trăită ”pe viu”. se va întâmpla la sibiu

simulator accidenteClubul Rotaract Sibiu, în colaborare cu Poliția Rutieră Sibiu și Primăria Sibiu, organizează o campanie de conștientizare asupra importanței purtării centurii de siguranță în trafic, în perioada 9-10 mai 2015, orele 9-17, în parcarea de lângă Complexul Dumbrava, pe Șoseaua Alba Iulia.

Practic, prin această campanie, sibienii pot asista și participa la o demonstrație gratuita, realizată pe un simulator, a ceea ce înseamnă un impact rutier la aproximativ 20 de km/h.
Campania “Condu Prudent! Alege Viața!”, a fost inițiată în 2008, pentru sensibilizarea conducătorilor auto asupra accidentelor rutiere numeroase cauzate cu preponderență de comportamentul agresiv la volan și imprudență. Sibienii curioși de experiența unui impact la 20 de km/h sunt invitați  în cele două zile să testeze simulatorul. [contextly_auto_sidebar id=”zaPMTz2bMmsdJVIpQVX7mAQ7vmW5AsH8″]
”Menționăm că aceste teste de desfășoară în condiții de  siguranță, iar la fața locului vor fi prezenți reprezentanți ai Asociației Voluntarilor SMURD. Cei care doresc să facă acest experiment pe simulator vor semna, înainte, o declarație pe propria răspundere, dar vor fi asistați în permanență de membri ai Clubului Rotaract Sibiu, de voluntarii SMURD și de agenti ai IPJ Sibiu”, spun cei de la Rotaract.
Clubul Rotaract Sibiu este o organizație sponsorizată de Rotary Club ai cărei membri au vârste cuprinse între 18-30 de ani și ale căror activități sunt menite să contribuie la dezvoltarea personală și profesională a membrilor, dar și să deservească nevoile comunității locale.

Ultima oră

Comentariul meu