începe prima conferință middlem(w)are organizată în românia

wso2iELLO, compania românească specializata in integrare de sisteme, companie ce a implementat platforma de interoperabilitatea a Guvernului Republicii Moldova, a anunțat organizarea primei conferințe de middleware ce va avea loc în  ziua de 7 Mai 2015 la Mercure Hotel Bucharest City Center.

Conferința MiddleM(W)are este un eveniment ce se va întinde pe durata întregii zile cu obiectivul de a susține acțiunea de pionierat a iELLO în implementarea de soluții de integrare a arhitecturilor bazate pe servicii (SOA) în regiune, pe baza platformei 100% open source de clasă enterprise de la WSO2.
La conferință, Artur Reaboi –  Arhitect la Centrul de Guvernare Electronică al Republicii Moldova va vorbi despre Middleware sau Middlemare (NB: coșmarul middelware-ului), nevoia de middleware și despre implementarea de soluții middleware în Europa de Est, în timp ce Senaka Fernando – Arhitect Software la WSO2 va prezenta cele mai bune practici în implementarea stivelor middleware WSO2 și va prezenta produsele WSO2.[contextly_auto_sidebar id=”92rp2aKfrn5Ky9roDaqr4VGqKi60aO5n”]
Gabriel Popa – CEO al IELLO, va vorbi despre piața IT&C din România, va face o scurtă introducere a stivei middleware de la WSO2 și va explica cum adresează WSO2 nevoile pieței din regiune.

PROGRAMUL CONFERINȚEI:
09:00 – 09:30 // Înregistrarea invitaților
09:30 – 09:45 // Deschiderea Oficială a Conferinței
09:45 – 10:00 // Pauză de Cafea
10:00 – 10:30 // Discursul de deschidere (Gabriel Popa)
10:30 – 11:15 // Keynote: Integrare sau Eșec de Integrare și detalii despre integrări de sisteme (Artur Reaboi)
11:15 – 12:00 // Bune practicii pentru implementarea de soluții integrate
12:00 – 13:00 // Pauză de prânz & cafea
13:00 – 13:45 // Keynote: Descrierea produselor WSO2 (Senaka Fernando)
13:45 – 14:00 // Închiderea conferinței (Gabriel Popa)

Despre WSO2
WSO2 onorează promisiunea de afaceri conectate pe baza singurei platforme de întreprindere complet integrate, care permite companiilor să construiască, să integreze și să gestioneze API-urile, aplicațiile și serviciile web, local, în cloud și de pe dispozitivele mobile. Clienți importanți din întreaga lume se bazează pe  platforma 100% open source WSO2, pentru guvernanța robustă a acesteia, precum și pentru funcționalitățile ce le oferă pentru dezvoltarea aplicațiilor critice. Astăzi, aceste companii reprezintă aproape fiecare sector de activitate: sănătate, financiar, retail, logistica, producție, turism, tehnologie, telecomunicații și altele. Vizitați http://wso2.com sau comunitatea pe WSO2 Blog, Twitter, LinkedIn și Facebook..

Despre IELLO
IELLO este un furnizor internațional de soluții IT, specializată în dezvoltarea de software și integrarea arhitecturilor orientate pe servicii care să asigure beneficiarilor agilitate, scalabilitate, interoperabilitate și performanțe fără precedent. Mai multe informații despre IELLO se pot găsi la www.iello.ro

Ultima oră

Comentariul meu