drumul dintre săliște și jina, închis pentru reparații

alunecare de teren drum sibiuDrumul Județean 106E va fi închis temporar pentru reparații în zona dintre Tilișca și Rod, în zona în care luna trecută au avut alunecări de teren. Restricția de trafic va intra în vigoare începând din 8 mai și este valabilă până în 22 mai.

Pe Dj 106 E km 26 + 000 între localitățile  Tilișca și Rod, circulația va fi închisă începand de vineri 08.05.2015 și pană vineri 22.05.2015 pentru executarea unor lucrări de reparații. Aceste reparații sunt necesare în urma surpărilor produse de precipitațiile abundente și a scurgerii apei de pe versanți.[contextly_auto_sidebar id=”Fv3LPntAiJGBH72a2jb09b70HFQGGl6H”]
Lucrările vor fi executate de SC DRUMURI ȘI PODURI SA SIBIU societate aflată in subordinea Consiliului Județean Sibiu.
Se va asigura o variantă ocolitoare a sectorului de drum cuprins între localitățile Săliște și Poiana Sibiului  pe drumul național DN 1 și drumul județean Dj 106 G Dobarca – Poiana Sibiului rezultand un traseu de aproximativ 37 km între localitățile Tilișca și Rod.
Panourile de atenționare vor fi amplasate în localitățile Poiana Sibiului și Săliște.
”Restricția fiind temporară rugăm participanții la trafic sa folosească ruta ocolitoare astfel încât să nu fie pusă în pericol siguranța acestora”, se arată într-un comunicat al celor de la Drumuri și Poduri.

Ultima oră

Comentariul meu