două echipaje din sibiu merg să dea lovitura la raliul aradului

seba barbu la vtm râșnov 2015Sibiu Racing Team, echipa de motorsport formată exclusiv din sibieni, atacă Raliul Aradului Atrium Mall cu echipajele Alex Ardelean-Horațiu Baltador și Sebastian Barbu-Răzvan Hulea.

După ce, la Brașov, și-au dus echipa pe podiumul primei etape a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, cele două echipaje speră să obțină un rezultat bun și la Arad, prima cursă pe macadam a CNR Dunlop.
Între cele două etape de raliu, Sebastian Barbu a participat la prima etapă a campionatului național de Viteză pe Traseu Montan, la Râșnov, unde cutia de viteze a Mitsubishi-ului său Lancer Evo X a cedat în prima manșă de antrenamente. [contextly_auto_sidebar id=”TsPF6TEniaXb0n31UwbHQi6yZLlt7dR0″]Cu mașina, acum, reparată, Seba spune că „mă întorc pe suprafața preferată, macadamul. Raliul Aradului e cât se poate de interesant și de spectaculos, are probe atât de viteză, cât și tehnice care ne pun la încercare, însă mi-a plăcut de fiecare dată să pilotez în acest raliu. Spre deosebire de Brașov, acum  plec la drum după două week-end-uri pline de teste și de km de probă specială. Sunt motivat și optimist în fața acestei etape și sper să reușesc o clasare în primii cinci la final”.
Campionii de anul trecut ai debutanților în CNR și câștigători ai Cupei Suzuki 2014, Alex Ardelean, Horațiu Baltador și al lor Suzuki Swift Sport merg la Arad cu același obiectiv, clasarea pe podium atât la Clasa 9, cât și în Cupa Suzuki, cum s-a întâmplat, deja, la Brașov. „Mă bucur că se anunță vreme bună, așa că am scăpat de loteria alegerii inspirate a pneurilor. Ceea ce urmărim la Arad e mai multă regularitate pe probele speciale. Totul e ok, echipa tehnică a lui Iulică Niță e din nou la datorie, așa că mie și lui Alex nu ne rămâne decât să ne concentrăm la pilotaj” spune Horațiu Baltador.
Al treilea pilot al echipei Sibiu Racing Team, Rareș Tomiță, testează intens și-și anunță revenirea în CNR Dunlop odată cu etapa de la Tulcea, de la începutul lunii iunie.

Ultima oră

Comentariul meu