au greșit adresa și au livrat droguri la supermarket

Un transport de cocaină din Columbia a fost distribuit dintr-o greșeală de logistică, în 13 supermarketuri Aldi, din Berlin. Este al doilea transport de cocaină care ajunge în acest an în supermarketuri din Germania.

Valoarea drogurilor livrate în lăzi de banane valorează mai mult de 14 milioane de euro. Potrivit poliției germane, a fost o greșeală de logistică după sosirea transportului în portul din Hamburg și, culmea, nu este pentru prima oară.banana cocaina banane cocaina 1

Aceeași greșeală a provocat descoperirea unui transport de cocaină în valoare de 8 milioane de euro, care a ajuns la fel în surpermarketuri, ca livrare de banane.

Angajații surpermarketurilor Aldi în care au ajuns lăzile de banane ce conțineau cocaină, au descoperit drogurile în timp ce despachetau fructele ca să le pună pe rafturi, potrivit ziarului Berliner Morgenpost.

Ascunderea drogurilor în transporturi de alimente nu este ceva ieșit din comun. În octombrie anul trecut, poliția Germană a descoperit peste 300 de kilograme de heroină, cea mai amre captură de heroină din ultimele decenii, într-un camion cu castraveți murați și usturoi din Iran.castraveti cu droguri

 

Ultima oră

Comentariul meu