video foto - imaginile care îngrozesc sibiul cu bătaia încasată de elevul de la școala regina maria. acesta e agresorul!
Elevul a fost luat pe sus de agresor și dus în WC-ul unde a fost bătut crunt
elevul a fost luat pe sus de agresor și dus în wc-ul unde a fost bătut crunt
Elevul a fost luat pe sus de agresor și dus în WC-ul unde a fost bătut crunt

Ora de Sibiu a intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere video, de la incidentul petrecut în ziua de 29 aprile, la Școala Regina Maria din Sibiu. Din imagini se vede clar cum agresorul de 22 de ani intră nestingherit și îl bate pe elevul de 12 ani.

Camerele de supraveghere video de la Școala Generală ”Regina Maria” din Sibiu, au surprins incidentul avut loc miercurea trecută. În imaginile de mai jos se vede momentul în care un tânăr cu gluga pe cap, intră în școală, își caută fratele și se îndreaptă cu el către clasa în care se află colegul cu care acesta a avut anterior un conflict.
După nici două minute, elevul este scos pe sus de către agresorul său și dus de acesta în WC-ul școlii. [contextly_auto_sidebar id=”hH3jilmFkNlRM75EUgDHt0O6yJoukEwY”]Din imagini se poate observa cum agresorul trage de victima sa și o forțează să intre în toaletă. Din aceleași imagini se poate observa cum elevii se sperie, iar câțiva dintre ei transmit unei profesoare ce se întâmplă în WC.
De aici povestea este cunoscută, iar ea ar fi rămas la stadiul de problemă internă, dacă nu era semnalată de către site-ul nostru, la finele săptămânii trecute, atunci când un părinte al unui elev al acestei școli, ne-a semnalat cele întâmplate.

Conducerea școlii a oferit un drept la replică după articolul publicat, dar cazul a ajuns la urechile celor de la Inspectoratul Școlar Sibiu, după cinci zile de la incident.
Agresorul, un tânăr de 22 de ani, s-a ales acum cu dosar penal.
Vezi aici poziția conducerii școlii despre acest incident
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=4FKFpiTsts8″]

Ultima oră

Comentariul meu