Cateva ore de relaxare nu strica nimanui, asa ca va invitam intr-o scurta prezentare a filmelor 3D. Lista de mai jos cuprinde top 4 filme 3D 2015 care merita vazute anul acesta.
top 4 filme 3d care merita vazute in 2015

Ant-Man (2015) : Omul furnica

Vine cu un super erou inzestrat cu puteri formidabile. Omul furnica se poate micsora si isi poate modifica puterea cu ajutorul unui costum, care il face Super-Erou.

Premiera in Romania: 17.07.2015

Tomorrowland (2015): Lumea de dincolo de maine

Dupa cum spune si numele filmului, toata actiunea incepe cand o feteti descopera un obiect miraculos, care o duce intr-o alta lumea, mult mai avansata, scrie filme 2016.com.

Premiera in Romania: 22.05.2015

Jupiter Ascending (2015) – Ascensiunea lui Jupiter

Channing Tatum si Mila Kunis ajung intr-o aventura extrem de captivanta in filmul SF de actiune – aventura „Ascensiunea lui Jupiter”, un film gandit de creatorii trilogiei „The Matrix”, Lana și Andy Wachowski.

Premiera a avut deja loc.

The Avengers: Age of Ultron (2015)

Răzbunatorii: Sub semnul lui Ultron, este cel mai tare film cu super eroi din toate timpurile. Dupa cum spuneam, Marvel prezinta The Avengers: Age of Ultron cel mai nou film cu super eroi de pana acum si de ce spunem asta? Pentru ca toti super erorii au fost adunati in Răzbunatorii: Sub semnul lui Ultron. Filmul a debutat in varianta normala dar si 3D IMAX, avand efecte foarte interesante si actiune de la inceput si pana la final.

Ultima oră

Comentariul meu