inspectoratul școlar informat doar astăzi de incidentul de la regina maria. ce măsuri se iau!

regina maria sibiuInspectoratul Școlar Sibiu a primit după cinci zile o notă explicativă despre incidentul de la Școala ”Regina Maria”, acolo unde un elev de 12 ani, a fost bătut crunt de către fratele unui coleg de al său.

ISJ Sibiu a primit oficial o informare despre incidentul din data de 29 aprilie 2015, doar în 4 mai. Practic nota explicativă a conducerii Școlii Regina Maria, a ajuns luni dimineață la Inspectoratul Școlar Sibiu. ”Părinții celor doi tineri nu au depus nicio plângere la Inspectoratul Școlar. Noi am luat act de incidentul petrecut la școală dintr-o notă a conducerii acestei unități de învățământ, depusă în această dimineață la inspectorat”, a explicat Livia Crețulescu, purtător de cuvânt la ISJ Sibiu.

Măsuri de securitate sporite
Faptul că un adult a ajuns în preajma elevilor și l-a lovit pe minorul de 12 ani, a determinat conducerea școlii să ia măsuri de securitate sporite. [contextly_auto_sidebar id=”dwkpf433NFin87Aj75yTfifshiywCuaI”]Tânărul de 22 de ani care l-a bătut crunt pe elev a profitat de faptul că la finele orelor pentru elevii de clasa zero și clasa I, este permisă intrarea în școală a părinților și s-a strecurat fără să fie observat de elevii de serviciu. ”Din nota trimisă de către conducerea școlii, am fost informați și despre faptul că măsurile de securitate au fost sporite în urma acestui incident. Școala o să demareze o anchetă pentru a stabili exact ce au de făcut cei de acolo, după acest incident”, a mai spus Livia Crețulescu
ISJ nu va demara însă o anchetă proprie, deoarece această instituția are doar calitatea de a monitoriza activitatea din unitățile de învățământ.

Vezi aici poziția conducerii școlii despre acest incident

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. accesul este permis TOT TIMPUL! Si ptr elevi mai mari si idioti la care le cara parintii ghiozdanele sau care perie invatatoarele in fiecare zi ./