dosar penal deschis pe numele agresorului de la școala ”regina maria”. iată cine e acesta!

regina mariaAgresiunea de la Școala ”Regina Maria” nu rămâne fără reacție din partea autorităților. Tânărul agresor, în vârstă de 22 de ani s-a ales cu dosar penal deschis pe numele său. Mai exact Potor Radu s-a ales cu o plângere depusă de părinții copilului pe care l-a bătut.

Incidentul petrecut miercurea trecută la Școala ”Regina Maria” și semnalat către Ora de Sibiu de un părinte, a intrat în atenția autorităților. Astfel după ce conducerea școlii a confirmat acest incident, în urma căruia un elev al acestei instituții a fost agresat de fratele altui elev, incidentul petrecându-se în toaletă, am aflat și motivul pentru care a avut loc această agresiune.
Tânărul Potor Radu a venit la școală ca să îi ceară socoteală unui elev în vârstă de 12 ani, cu care fratele său Potor L., a avut conflicte anterior.
Incidentul a avut loc miercuri, 29 aprilie, în jurul orei 12:00, iar conducerea școlii a sunat la poliție în jurul orei  12:15, directorul adjunct Seuchea, fiind cel care a informat autoritățile despre ceea ce s-a întâmplat.[contextly_auto_sidebar id=”DnjT5caApMDMcvXWxSfoILDjgjpWVpxJ”]
”S-a deschis un dosar penal pe numele tânărului care a intrat în școală. Acum se fac cercetări sub coordonarea procurorului de caz”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.
Tot după acest incident, părinții ambilor copii au depus plângeri, pentru că au existat conflicte anterior între cei doi minori în vârstă de 12 ani. Cercetările în acest caz continuă, dar oricând cele două părți pot să își retragă plângerile.
Vezi aici poziția conducerii școlii despre acest incident

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. nu sunt de vina batausii.vinovati sunt profesorii si bineinteles parintii copiilor.cipi