casting pentru roluri de actori în spectacolul ”alice în țara minunilor”, la sibiu

aliceFii parte din poveste! Teatrul GONG Sibiu organizează casting pentru spectacolul ALICE ÎN ȚARA MINUNILOR în regia lui Eugen Jebeleanu.

”Căutăm 5 actori cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani pentru a fi parte din echipa noastră! Dacă ești implicat, ai inițiativă, disponibilitate și multă imaginație s-ar putea să fii eroul nostru! Aptitudinile muzicale sau de mânuire păpuși constituie avantaj”, se arată într-un anunț al celor de la Teatrul Gong din Sibiu.
Înscrierile pentru casting se fac prin email la adresa secretariat@teatrulgong.ro.  Vor fi luate în considerare doar acele mesaje însoțite de un CV, o scrisoare de intenție și o galerie foto cu 3 fotografii reprezentative. [contextly_auto_sidebar id=”E5Bnb5pKXvrtcNlpAJH8lugrUZ11CgaN”]CV-urile se pot depune până cel mai târziu pe data de 10 mai 2015.
Premiera spectacolului va avea loc la finalul lunii septembrie, iar prima repetiție va avea loc pe data de 17 august 2015.
Audiția va avea loc la sediul Teatrului GONG Sibiu în datele de 12 și 13 mai 2015. Candidații sunt rugați să pregătească un monolog pe tema copilăriei, precum și un monolog ce va fi comunicat ulterior prin email, după acceptarea CV-urilor.

Ultima oră

Comentariul meu