video fleșeriu după numirea la csu: ”poate că de anul acesta încep să antrenez cu adevărat!”

floca fleseriu buduleciCSU Sibiu și-a prezentat oficial noul antrenor principal într-o conferință de presă transmisă în direct și de site-ul nostru. Dan Fleșeriu a recunoscut că nu știe ”care e diferența între băieți și fete” ca antrenor. Noul antrenor de la CSU crede că odată cu venirea la Sibiu începe să ”antreneze cu adevărat”.

CSU Sibiu a prezentat oficial noul antrenor al echipei pentru viitorul sezon  și noua echipă managerială. Astfel după  ce președintele Horațiu Floca a spus că ”Dan Fleșeriu este noul antrenor al CSU Atlassib Sibiu și suntem fericiți că îl avem aici la masă. Suntem bucuroși că Dan este alături de noi, știm că urmează o perioadă încărcată, presezon și sezon, și vom încerca să obținem împreună rezultate bune, atât pe plan managerial, cât și pe plan sportiv”.

Noul tehnician a ținut să lămurească câteva lucuri. ”Decizia de a aduce jucători îmi va aparține în totalitate, în măsura în care bugetul ne va permite. (..) Dintre jucătorii de anul trecut, deocamdată e vorba de Calotă și atât. Din punctul meu de vedere nu intenționez să mai aduc pe niciunul din jucătorii importanți din lotul de sezonul trecut”, a spus Fleșeriu.

Vrea să ajungă în play-off
Antrenorul care a semnat un contract pe două sezoane cu CSU a vorbit și despre obiectivul său. ”Ca obiectiv este evident calificarea în play off este ceea ce ne dorim cu siguranță. (..) Noi vrem să mergem cât se poate de sus, dar totul depinde de bugetul pentru sezonul viitor”, a mai punctat Fleșeriu.[contextly_auto_sidebar id=”GB7J4uFGmyULMNeUam5vG1pMELYiltFi”]
Legat de fanii echipei acesta a spus că nu simte că ar avea o presiune în plus datorită pretențiilor acestora. ”Deocamdată nu simt nicio presiune. Voi vedea din toamnă când începe campionatul. Aștept să mă primească foarte bine pentru că îi și cunosc pe o parte din cei din galerie. Am fost coleg cu unii dintre ei. Mă aștept să fie și ei bucuroși pentru că practic vin printre ei. (…)E normal să își dorească performanță și că echipa joacă bine. E normal să pună presiune”, a mai punctat Fleșeriu.

Spune că începe să antreneze cu adevărat
Fleșeriu a recunoscut că nu are experiență în a antrena echipe de băieți și crede  că pentru el, chiar dacă are 19 ani de experiență ca antrenor, acum începe cu adevărat cariera de antrenor.
”Am să văd cum va fi schimbarea în momentul în care începem pregătirea. Nu știu care e diferența între băieți și fete. Eu antrenez baschet. Și unii și alții joacă baschet. Va fi o o diferență. Toată lumea spune că este. Nu o cunosc pentru că nu am termen de comparație. Deocamdată am antrenat doar fete. Am 19 de ani de când sunt antrenor. Poate că de anul acesta încep să antrenez cu adevărat. Pe mine mă recomandă câteva rezultate printre care și două campionate câștigate (n.r. la fete). Nu în totdeauna cu echipe cu buget foarte mare. (…) Sper să fie Sibiul echipa aceea care va avea un buget atât de mare încât să pot să aduc și jucătorii pe care îi doresc. Sunt un antrenor care cu ce am avut în curte până acum m-am descurcat și sper să o fac și în continuare.”, a mai spus Fleșeriu la conferința de presă.
În fine, Fleșeriu a mai spus că ”vor fi doi antrenori secunzi. Unul va fi Cătălin Vulc pe partea de ”scouting” și va mai fi un antrenor sibian. Deocamdată nu îi pot da numele” și că ”ne mai trebuie măcar doi jucători români buni”.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ DE LA CSU SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu