video - curățenie la csu. ce jucători mai rămân la sibiu pentru viitorul sezon!

csu sibiuPreședintele lui CSU Sibiu, Horațiu Floca, a anunțat miercuri în direct pe Ora de Sibiu, că singurul jucător păstrat din vechiul lot este deocamdată Octavian Popa Calotă. Noul antrenor al echipei spune că el nu vrea să mai mizeze pe vreun jucător important din lotul cu care Sibiul a evoluat în sezonul trecut.

Horațiu Floca a spus miercuri că în afară de Calotă, nimeni nu și-a mai prelungit deocamdată contractul cu CSU Sibiu. Președintele echipei dă mână liberă lui Fleșeriu să aducă jucătorii cu care vrea să lucreze. ”S-au încheiat contractele tuturor jucătorilor, cu excepția lui Octavian Popa Calotă, care a semnat în februarie pe 2 sezoane. Normal este ca atunci când pornești la drum cu un nou antrenor proncipal, el să decidă cu cine va juca. (..) Bojovic a spus că i-ar face plăcere să rămână la Sibiu, dacă se dorește. Ceilalți au spus că dacă le facem vreo ofertă o să o ia în calcul. (…) Rămâne la decizia lui Dan Fleșeriu cu ce jucători va juca, în limita bugetului pe care o să îl aibă la dispoziție. (..) Din punctul meu de vedere sunt 2-3 jucători români care ar putea să rămână la echipă. (..) M-a deranjat atitudinea jucătorilor la Final Four. Am avut așteptări mai mari. Am fost dezamăgit de atitudine, mai mult decât de rezultate”, a spus Floca.

Fleșeriu renunță la toate vedetele
Mult mai tranșant în declarații a fost antrenorul Dan Fleșeriu. Acesta spune că niciun jucător important din vechiul lot, nu intră în vederile sale pentru viitorul sezon. ”Decizia de a aduce jucători îmi va aparține în totalitate, în măsura în care bugetul ne va permite. (..) Dintre jucătorii de anul trecut, deocamdată e vorba de Calotă și atât. Din punctul meu de vedere nu intenționez să mai aduc pe niciunul din jucătorii importanți din lotul de sezonul trecut”, a spus Fleșeriu.
Acesta spune că la Sibiu vor fi aduși doi jucători români de valoare pentru sezonul care va începe în toamnă.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ DE LA CSU SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu