video – conferințe de presă la ulb sibiu, csu sibiu și ședința de la consiliul județean sibiu. vezi înregistrările!

bondreaSite-ul nostru a transmis miercuri trei evenimente importante din Sibiu. Rectorul ULBS avorbit despre admiterea 2015, consilierii județeni s-au reunit în ședința ordinară a lunii, iar noua conducere CSU Sibiu a prezintat bilanțul sezonului trecut și planurile de viitor.

Conferință la CSU Sibiu
De la orele 18:00, a avut loc o conferință de presă referitoare la pregătirile pe care echipa managerială, formată din Laurențiu Buduleci și Horațiu Floca, le intreprinde pentru sezonul competițional 2015-2016, la CSU Sibiu.
S-a anunțat și numele viitorului antrenor: Dan Fleșeriu.
VEZI CONFERINȚA DE PRESĂ ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

CONFERINTA DE PRESA LA UNIVERSITATE
Maratonul transmisiilor live a început cu un subiect de interes pentru viitorii studenți.[contextly_auto_sidebar id=”PDBRdUl2TpAaRuPxs7TmIOsfRwBVobox”] Astfel de la ora 12,00,  Prof.univ.dr.ing. Ioan Bondrea, rectorul Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu a sustinut o conferinta de presa, la sediul Rectoratului ULBS, de pe Bd. Victoriei, nr. 10. Conferinta va avea doua teme: Admiterea 2015 la ULBS si prezentarea proiectului Gaudeamus 2015.
VEZI INREGISTRAREA DE LA CONFERINȚA DE PRESA ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Ședință la Consiliul Județean Sibiu
Cea de a II-a transmisie LIVE – VIDEO a avut loc în jurul orei 15.00, de la sediul Consiliului Județean Sibiu. Acolo a avut loc ședinta ordinara din luna aprilie a Consiliului Judetean Sibiu. Pe ordinea de zi a ședinței condusă de președintele CJ, Ioan Cindrea, sunt astăzi 19 proiecte, ce vor fi votate de către consilieri.
VEZI MAI JOS INREGISTRARILE DE LA CONSILIUL JUDETEAN
PARTEA 1

PARTEA A 2 A

Ultima oră

Comentariul meu