lacurile de la ocna sibiului se deschid de 1 mai. vezi cât costa intrarea!

Cei care se gândesc să facă o baie în lacurile de la Ocna Sibiului ar putea avea o surpriză plăcută în week-end-ul de 1 mai. Administratorii au anunţat că, în funcţie de vreme, lacurile ar putea fi deschise începând de vineri.

ocna-sibiului-lacuri

Lacurile sărate de la Ocna Sibiului ar putea fi deschise publicului pe 1 mai, însă numai dacă vremea va permite acest lucru, a declarat, pentru Oradesibiu.ro, administratorul Dana Buta. [contextly_auto_sidebar id=”2sexuUbDNYILalGSLSjiDN8dbooxKv2h”] “Noi depindem de vreme. Dacă vremea ne permite, vom putea deschide pe 1 mai. Noi aşa ne dorim”, a spus Buta. Potrivit administratorului lacurilor, lucrările de amenajare a complexului de lacuri este în toi, însă şi aici finalizarea acestora depinde de situaţia meteo. “Dacă vom deschide de 1 mai, pentru adulţi, intrarea va costa 10 lei, iar minorii până în 18 ani vor intra gratuit”, a mai spus Dana Buta.
Atractia statiunii este reprezentata de cele 12 lacuri functionale.
Lacurile de la Ocna Sibiului sunt extrem de populare între sibieni şi nu numai. Apa sărată şi nămolul sunt folosite în tratamente reumatice, neuromotorice şi ginecologice. La Ocna Sibiului se tratează cu rezultate deosebite bolile aparatului locomotor, reumatismele degenerative cronice, preartrozele şi artrozele sau spondilozele.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Mari idioti. Astia pe marketing n-au pe nimeni?!? Ar trebui sa fie 10 lei pentru intrare de dimineata, iar pt. dupa 15.00 sa fie alt tarif (de exemplu 5 lei). Asa sigur o sa atraga mai multi oameni “muncitori” care scapa de la serviciu dupa-masa si vor sa faca o baie. Astia nu s-au invatat minte de anul trecut?!?

    1. Foarte adevărat. Dacă mergi la 18 și vrei sa stai vreo 2 ore același tarif. Rușine. Nu este corect. La fel și cu banii pentru parcare. Același tarif ca si cum ai stat de dimineata.