american izgonit de la sibiu. cum motivează poliţiştii decizia!

 

masini de politieUn cetăţean american, depistat că locuieşte ilegal în Sibiu, a fost depistat de oamenii legii şi a primit o amendă usturătoare. Acesta a primit o decizie de a părăsi țara în termen de 15 zile și i-a fost interzis dreptul de a mai intra în țară pentru șase luni.

Poliţiştii sibieni au depistat, zilele trecute, un cetăţean american în Sibiu căruia i-a expirat dreptul de şedere în România. Americanul s-a ales cu o amendă usturătoare şi a primit decizie de returnare valabilă 15 zile, potrivit unui comunicat remis presei de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie al Judeţului Sibiu. [contextly_auto_sidebar id=”YGoBvsde0SjNk6Jg4JbbAwKrJZ66Cc7B”]” Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Sibiu au desfăşurat în data de 27.04.2015 o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă. În cadrul acestei acţiuni a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean american,  care la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit România. Urmare a celor constatate, acesta a fost amendat cu 1000 ron iar pe numele lui s-a emis Decizie de returnare valabila 15 zile si s-a instituit NPI sase luni”, susţin poliţiştii sibieni.

Oamenii legii continuă acţiunile
Poliţiştii Biroului pentru imigrări al Judeţului Sibiu vor continua activităţiile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor. “Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicare prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări Sibiu din str. Revoluţiei nr.2-4, la numerele de telefon 0269 – 208495; 0269 – 208496, sau vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro.

 

Ultima oră

Comentariul meu