video - reclamă filmată de indieni în centrul sibiului. e fabuloasă!

reclama indianaSibiul a fost, la finele lunii martie, scena unei reclame filmate de o echipă de producție din India pentru o importantă firmă de plăți on-line. Ea a fost deja difuzată pe Youtube. Primăria a încasat şi bani pentru ocuparea domeniului public. 

Sibiul a ajuns şi în India. O echipă de filmare din India a folosit orașul ca scenă de filmare pentru o reclamă la o firmă de plăți on-line. În videoclipul postat pe Youtube, apar mai multe locații din zona centrală a orașului, dar și o cafenea. Clipul durează un minut și 30 de secunde și a strâns deja peste 6000 de vizualizări. „Serviciul de Administrare a Domeniului Public a emis un aviz de ocupare a domeniului public pentru o serie de filmări în centrul Sibiului.
Filmările se realizează pentru un spot TV ce se va difuza la o televiziune din India. În data de 26 martie se va filma pe strada Mitropoliei, strada Târgu Peștelui,  strada Gh. Lazăr colț cu strada Timotei Popovici, strada Tipografilor, în Piața Mică (foto) – la Podul Minciunilor. [contextly_auto_sidebar id=”NOoS1Du6kxcLGVhlrSe6bEg8bhspuVHk”]
În data de 27 martie se va filma în Piața Aurarilor și pe strada Turnului la Butoiul de Aur, iar în data de 28 se va filma pe strada Turnului”, explicau, la finele lunii trecute, reprezentanții municipalității. Pentru ocuparea domeniului public, firma indiană de producţie a plătit Primăriei Sibiu suma de 3.500 de lei.

Reclama promovează cu succes locurile pitorești ale Sibiului, începând de la orașul de jos și până la Podul Minciunilor, strada Mitropoliei și Piața Mică și Piața Huet.

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=GI3fyCzZ2E8″]

Ultima oră

Comentariul meu