video performanță fabuloasă pentru sportul sibian. avem o echipă campioană națională!

oinaȘcoala Gimnazială ”Matei Basarab” din Turnu Roșu se poate lăuda cu o performanță care nu s-a mai realizat de multă vreme în sporturile de echipă din județul Sibiu. Elevii de la această școală au cucerit titlu național la oină.

Stadionul „Parc” din Caracal a găzduit zilele trecute Campionatul Național Gimnazial de OINA, băieți. La startul competiției s-au aflat opt echipe din județe precum: Arad, București, Brăila, Călărași, Maramureș, Olt, Sibiu și nu în ultimul rând Suceava.
Echipele participante care s-au luptat timp de trei zile pentru a urca pe podiumul de premiere au fost: Liceul „Ioan Buteanu” Gurahonț, Liceul Jean Monnet, Școla Gimnazială Tichilești, Școala Gimnazială Curcani, Școala Gimnazială Remetea Chioarului, ȘcoalaGimnazială NR. 3 Slatina, Școala Gimnazială „Matei Basarab” Turnu Roșu, Școala Gimnazială Salcea.[contextly_auto_sidebar id=”4Nw9ArTlYLe7xbgi8yNVIfEnNZySLDye”]
Organizatorii acestei competiții au fost Ministerul Educației și Cercetării în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean OLT. Premierea sportivilor a fost realizată de inspectorul școlar Toma Prună și de observatorul  Federației Române de OINĂ, prof. Sergiu Frangulea.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=qlzhuYf86rY”]
Sursa: adevarulcaracalean.ro

Ultima oră

Comentariul meu