teodor fârțonea a bătut o medalie la 25 de ani de luptă sindicală - profesorii au aflat că ioan cindrea își va scrie memoriile

Sindicaliștii din învățământul preuniversitar sibian s-au reunit pentru a marca 25 de ani de luptă sindicală. Evenimentul i-a oferit prilejul liderului Sindicatului Învățământului Preuniversitar Sibiu, Teodor Fârțonea, să bată o medalie aniversară, ca distincție pentru o parte dintre participanți.

Cei peste 300 de invățători, educatori și profesori, printre care numeroși sindicaliști, s-au intâlnit la Restaurantul Select, din Sibiu, în prezidiu fiind prezenți liderul național SIP, Ovidiu Marius Nistor, președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea și prefectul Ovidiu Siterli.  Majoritatea celor distinși cu medalii au fost impresionați și s-au declarat motivați de acest gest, prin care rolul profesorului a primit un semn de recunoaștere.

[contextly_auto_sidebar id=”cCCficIsftPi15Ul7WXGZqemfwYHSoft”]Președintele CJ, Ioan Cindrea a ținut să remarce faptul că înainte de toate este profesor și25 de ani de sip sibiu dincolo de orice funcție, va rămâne profesor, iar medalia primită il determină să se gandească cu drag la aceasta calitate. Cindrea a încheiat cu zâmbetul pe buze mărturisind în fața profesorilor sibieni că va veni o zi în care va începe să-și scrie memoriile.

La întâlnire a fost invitat și președintele Klaus Iohannis, el însuși profesor, dar programul nu i-a permis, astfel că a preferat să trimită un mesaj. La evenimentul ce va fi urmat marți, 28 aprilie de Conferința Națională a Sindicatului Preuniversitar, a lipsit și Inspectorul General a Ștefan Firu, aflat în concediu.

 

Ultima oră

Comentariul meu