realitate îngrijorătoare scoasă la iveală la sibiu. ce s-a întâmplat în primele 3 luni ale anului!

politie(mare)

Poliţia Locală Sibiu a prezentat un raport de activitate pe primele trei luni ale anului 2015, care se va afla pe masa consilierilor locali în ședința de joi. Aceştia au aplicat sute de amenzi celor care au parcat neregulementar, cerşetorilor și celor care au tulburat liniștea și ordinea publică

Polițiștii locali din Sibiu, împreună cu cei de la ridicări auto, au aplicat 906 sancțiuni contravenționale proprietarilor de autovehicule care au parcat neregulamentar în Sibiu, în perioada 1 ianuarie 31 martie 2015, inclusiv măsura complementară de ridicare a autoturismelor, se arată într-un raport al Serviciului Pulbic de Poliție Locală al Muncipiului Sibiu.  [contextly_auto_sidebar id=”wE12r0eQm22Q3W8d4zxJyLLMGoMRyypH”] De asemenea, polițiștii locali din Sibiu au aplicat 224 de amenzi în sumă de peste 33.000 de lei și 448 de puncte de penalizare șoferilor pentru nerespectarea semnificației indicatoarelor de „Acces interzis” și „Oprire interzisă” din oraș.

Amenzi pentru cerșetorie

Serviciul de poliție subordonat Consiliului Local au aplicat 41 de amenzi pentru acțiuni de cerșetorie în oraș, în sumă de 5.700 de lei, se mai arată în raport. „Un alt obiectiv important al Serviciului Public de Poliție Locală al municipiului Sibiu a constat în acțiuni de combatere a fenomenului de ceșetorie și vagabondaj pe raza muncipiului Sibiu. În trimestrul I al anului 2015 au fost înregistrate 89 de incidente cu privire la cerșetorie. Zonele în care au fost depistate preponderent persoanele care apelează la mila publicului sunt:  cartierul Terezian, strada Nicolae Bălcescu, strada Bihorului, strada Luptei, Piața Mare, Pasajul Scărilor, blvd. Mihai Viteazu, Piața Unirii, strada Cetății, în zona Pieței Cibin, șoseaua Alba Iulia, strada Tribunei”, se arată în raportul polițiștilor locali. De altfel, nouă minorii prinși la cerșit și care nu erau însoțiți de părinți, au fost predați la Centrul de Primire Minori Prichindelul, fiind deschise anchete sociale pentru aceste cazuri.

63 de incidente

Mai mult, polițiștii locali au intervenit în 63 de incidente cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice, provocare de scandal, ameninţări, injurii sau fapte obscene, fiind aplicate amenzi în sumă de 15.200 de lei. Conform raportului, numărul total de angajaţi ai Serviciului Public de Poliţie Locală al Muncipiului Sibiu, la 31 martie 2015, era de 98.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Politia locala nu poate da puncte penalizare… Nu apartin structurilor MAI. Doar colaboreaza cu ei…