premiu important obținut de studenții de la ulb sibiu la un concurs internațional în italia
?

?

Patru studenți ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu – Keszeg Julia, Oancea Răzvan Nicolae, Ciucan Alexandru George și Şerban Leonard Gabriel, coordonați de prof.univ.dr. Mihaela HERCIU și conf.univ.dr. Camelia OPREAN – au reușit să obțină o nouă medalie pentru universitatea sibiană, la un concurs internațional.

Echipa PROSIM a ULBS a obținut locul 3 la Târgul Internațional al Întreprinderilor Simulate, ediția a VII-a, eveniment organizat la Jesolo (Veneția, Italia) sub egida EUROPEN – PEN International, rețeaua internațională a firmelor de exercițiu și întreprinderilor simulate.
Studenții sibieni au fost distinși cu medalia de bronz în competiția celui mai bun spot publicitar.
În cadrul Târgului Internațional de la Jesolo și-au prezentat oferta de produse sau servicii 66 de firme de exercițiu și întreprinderi simulate, provenind de la instituții educaționale din Italia, România, Austria, Polonia și Cehia.[contextly_auto_sidebar id=”zDITRBbL4CG4LZcmYj7tXMwFj8tKBLCO”]
Din România, la Veneția au mai fost prezente alte două echipe: SMART OWL (Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați) care a obținut locul 1 la competiția “Look: here I am!” și ALPHA CONSULTING (Academia de Studii Economice din București) – locul 2 la competiția pentru cel mai bun spot publicitar.
Pe parcursul celor două zile de târg (15-16 aprilie), studenții SIMPRACT au avut ocazia de a-și exersa tehnicile de negociere, vânzare, marketing și comunicare, relaționând cu celelalte firme participante și încheind tranzacții cu acestea. Munca studenților a început însă înainte de participarea efectivă la târg, prin pregătirea materialelor de promovare, a conceptului de stand, a filmelor de prezentare, precum și prin contactarea altor firme participante, pentru derularea de negocieri preliminare.
Proiectul SIMPRACT – Tranziția de la școală la viața activă prin practică și crearea de întreprinderi simulate – este coordonat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) și implementat în parteneriat cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) și cu 8 prestigioase universități din România: Academia de Studii Economice București (ASE), Universitatea „Ovidius” din Constanța, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea din Craiova, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.
SIMPRACT se derulează în perioada 1 aprilie 2014 – 30 noiembrie 2015, este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 și are un buget total de 17.384.209,71 lei.

Ultima oră

Comentariul meu