video foto semne obscene făcute de un șofer tursib în trafic la sibiu. gestul este revoltător!

soferul care face semne obscene in trafic la sibiu (1)Un șofer de pe un autobuz al societății locale de transport în comun, Tursib, a făcut semne obscene unui șofer căruia i-a tăiat calea în trafic în giratoriul de la intersecția Milea cu Calea Dumbrăvii. Cu siguranță că acest șofer își găseste locul în TOPUL MÂRLANILOR!

Un cititor Ora de Sibiu ne-a trimis pe oradesibiu@gmail.com câteva fotografii care nu fac deloc cinste unui sibian și cu atât mai puțin unei societăți care se află în subordinea administrației locale.
Incidentul s-a petrecut luni, 27 aprilie, în jurul orei 14:25 la giratoriul de la intersecția Bulevardului Vasile Milea cu Calea Dumbrăvii.
Din fotografii se observă cum autobuzul cu numărul de înmatriculare SB – 65 – TSB, nu acordă prioritate autoturismelor intrate deja în sensul giratoriu. Mai mult șoferul de la Tursib a găsit de cuvință să și ”semnalizeze” tupelul său, arătând semne obscene față de ceilalți șoferi care aveau prioritate în giratoriu.[contextly_auto_sidebar id=”ytMXwLmjuUJMNMbM8t8B7JPYg8O26ALE”]
”Acordare de prioritate in sensurile giratorii nu se face in functie de gabarit. Se pare ca acest sofer de la Tursib nu stie acest lucru. Mai mult de atat, pentru a demonstra gradul de cultura si civilizatie, sau mai bine zis lipsa lui, a facut si un mic cadou in semn de respect (jumatatea lui cinci, sau semnul international al pacii)” spune cititorul care ne-a trimis aceste fotografii.
Cum această lipsă de respect este crasă, am ales să publicăm toate fotografiile în galeria foto de mai jos. Ne întrebăm și noi cum o să comenteze municipalitatea acest incident și reacția total lipsită de decență și respect a șoferului de la Tursib.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic. Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=EaH-mluTB2I” splash=”https://i.ytimg.com/vi/EaH-mluTB2I/maxresdefault.jpg” caption=”Tractoristul la oras.”]

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Soferul autobuzului greseste, dar soferul auto are loc sa treaca, in schimb este foarte agresiv, claxoneaza pentru nimic, merge in paralel cu autobuzul. Soferul autobuzului reactioneaza urat, dar parerea mea este ca amandoi sunt la fel de needucati.

  2. In primul rand soferul autoturismului a gresit ca s-a inscris pe banda de langa axul giratoriului, iar cand a vrut sa iasa din giratoriu a facut-o pe banda intai, ori asta nu esta permis.Putea iesi pe banda a doua si nu era nici o problema….ar fi fost vinovat daca ar fi avut loc o coliziune cu autobuzul. In ceea ce priveste soferul de autobus a rectionat asa la provocarile prostesti ale soferului auto de a claxona.Una peste alta un teribilist care a vrut sa afirme si el cu camera lui

  3. daaa ,foarte tare articolul. cred ca e scris de o virgina. virgin e si soferul care si.a luat.o.