ambasadorul chinei s-a întâlnit cu rectorul ulb sibiu. iată ce i-a cerut acesta oficialului chinez!
????????????????????????????????????
xu feihong a fost primit la ulbs chiar de către rectorul ioan bondrea
Xu Feihong a fost primit la ULBS chiar de către rectorul Ioan Bondrea

Conducerea Univesității „Lucian Blaga“ din Sibiu a primit, vineri, 24 aprilie, vizita lui Xu Feihong, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România.

Din partea universității sibiene, la întâlnirea cu delegația chineză au participat Prof.univ.dr.ing. Ioan Bondrea, rectorul Univesitații „Lucian Blaga“ din Sibiu, Prof.univ.dr.ing. Constantin Oprean, președintele Senatului Univesitații „Lucian Blaga“ din Sibiu și Dr. Daniela Preda, directorul Departamentului de Relaţii Internaţionale, Protocol şi Programe Comunitare din cadrul ULBS.
Conducerea ULBS i-a expus distinsului oaspete relația privilegiată pe care universitatea o are cu China, principalul partener fiind Institutul „Confucius“, prin intermediul căruia s-a dezvoltat și continuă să se dezvolte și să se promoveze învățământul în limba chineză, în România. Conducerea Univesității „Lucian Blaga“ din Sibiu l-a informat pe domnul ambasador de dorința ULBS ca învățământul în limba chineză să fie promovat și în alte universități din România, dar și de faptul ca 100 de studenți chinezi vor veni să studieze la ULBS, în cadrul programului ERASMUS+. La rândul său, Excelența Sa domnul ambasador Xu Feihong a precizat că va discuta cu consilierii săi pe probleme de educație legat de necesitatea Univesității „Lucian Blaga“ din Sibiu de a avea mai mulți voluntari și profesori chinezi.
[contextly_auto_sidebar id=”QYn1oH6Fr62ql4yFjSuzOAQ6nZ7qHshe”]

Ultima oră

Comentariul meu