alertă în sibiu. un recidivist a atacat sediul poliței cu cocktailuri molotov!

ipjUn tânăr în vârstă de 28 de ani din municipiul Sibiu a atacat duminică seara sediul Inspectoratului Județean de Poliție cu mai multe sticle incendiare. Fiind extrem de beat acesta și-a provocat mai multe arsuri și a fost dus la spital.

Incident grav duminică seară în jurul orei 23.05 la IPJ Sibiu. Un tânăr recidivist a vrut să arunce mai multe sticle incendiare în sediul poliției, dar până la urmă și-a provocat singur răni. Acesta a mers mort de  beat cu trei sticle incendiare la el, chitit să dea foc sediului IPJ. Nu a apucat decât să arunce o sticlă, iar apoi a luat și el foc, fiind salvat doar de către polițiștii prezenți în zonă.

”Un echipaj SMURD a intervenit la o persoană care a suferit arsuri de gradul 1 pe toarce partea dorsală. Acesta a primit ingrijiri medicale de la echipaj SMURD si dus la UPU Sibiu. Solicitarea a fost la ora în jurul orei 23.05 pe 112”, a spus Bianca Sabău, purtător de cuvânt ISU Sibiu, pentru oradesibiu.ro.[contextly_auto_sidebar id=”axRjabtYxbc2DHuxy49lXLf76KFeZ01Q”]

Recidivist și recalcitrant
După ce a primit îngrijiri medicale la UPU Sibiu, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. ”E vorba de un recidivist care fiind in stare avasată de ebrietate a aruncat cu lichid inflamabil pe clădirea IPJ. A fost prins în flagrant”, a declarat și Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Se pare că tânărul a apucat să arunce o sticlă din cele trei pe care le avea cu el.
Sibianul în vârstă de 28 de ani,are antecedente penale. Acum el este cercetat pentru distrugere si tulburarea liniștii publice și ultraj.

Ultima oră

Comentariul meu