focuri de armă la sibiu. polițiștii rutieri au tras să oprească un fugar care este recidivist!

armaUn tânăr de 27 de ani din Sibiu, a pus pe jar poliția sibiană. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor de la Rutieră, pe strada Bâlea, iar aceștia au plecat în urmărirea lui și au folosit și armamentul din dotare.

Incidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 12.30 pe strada Bâlea. Acolo polițiștii au făcut semn unei mașini înmatriculată în Germania să oprească, iar șoferul în loc să frâneze a accelerat și a încercat să fugă.
Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia și totul s-a încheiat pe strada Doja. Acolo tânărul de 27 de ani din Săliște a abandonat mașina și a fugit, dar agenții l-au imobilizat până la urmă. Ca să îl oprească aceștia au tras trei focuri de armă de avertisment, dar din fericire nimeni nu a fost rănit. [contextly_auto_sidebar id=”eGnGKbHKOqqLp15TWF9RBGnF1blGgTyT”]”Bărbatul a fost dus la audieri. Se pare că a fugit pentru că nu are permis de conducere”, a explicat Elena Welter de la IPJ Sibiu.

Este recidivist
Șoferul fugar este același care în data de 25 ianuarie a mai fost urmărit odată de polițiștii rutieri, pe Mihai Viteazu. Atunci a pierdut controlul volanului și a zburat pur și simplu prin giratoriul de la intersecția cu strada Iorga, iar mașina s-a înfipt într-un stâlp. Șoferul și un pasager au fost atunci răniți.
Vezi AICI detalii despre acel accident

Ultima oră

Comentariul meu