super târg de turism la shopping city sibiu. oferte tentante pentru doritori!

targ de turismWeekendul 8 -10 Mai va fi dedicat vacantelor si ofertelor de turism la singurul targ de profil din judet, Targul de Turism „Aventura” Sibu. Astfel, vreme de 3 zile, Shopping City Sibiu va fi impanzit de turoperatori, agentii de turism si hoteluri cu oferte variante si promotii de top.

Acest eveniment este organizat cu scopul de a oferi sibienilor oportunitatea să îşi aleagă dintr-o gamă largă de oferte de vacanţe. Agenţiile de turism, turoperatorii locali, dar şi din alte oraşe, hotelurile, complexele balneare şi firmele care activează în promovarea turismului îşi vor delega specialişti care vor prezenta cele mai bune oferte şi sfaturi privind destinaţiile de odihnă şi concediu. [contextly_auto_sidebar id=”lGF8W21tHZU8AxwFW66SthL1Wwwb0Uz9″]Astfel, cei care vor trece pragul centrului comercial sunt aşteptaţi în zona special amenajată pentru a-şi putea alege destinaţiile de vacanţă.
“Targul de Turism “Aventura” a venit ca o actiune logica pe o piata in care turismul este in plina dezvoltare, dar din care evenimente de acest gen lipsesc cu desavarsire. Astfel, pentru ca sezonul de “Early booking” s-a sfarsit, dorim sa aducem sibienilor cele mai bune oferte de “last minute” prin agentiile de turism, turoperatorii, hotelurile sau firmele care au legatura cu turismul.” Au declarat ogranizatorii.
Ad Shop Cluj-Napoca este o firmă organizatoare de evenimente, formată dintr-o echipă tânără, interesată de succesul clienţilor ei. Cel mai reprezentativ eveniment la baza căruia a stat echipa Ad Shop este Târgul de Imobiliare, Construcții și Amenajări din Cluj, care a ajuns la începutul acestui an la a 5-a ediţie.
Târgul de turism „Aventura” işi aşteaptă vizitatorii în perioada 8-10 mai 2015, între orele 10:00-22:00, în incinta Shopping City Sibiu pentru a purcede împreună pe drumul unui concediu reuşit.

Ultima oră

Comentariul meu