foto – hop cu duster-ul de la poliție pe trecerea de pietoni chiar în fața ipj sibiu

masina politie11Un cititor a trimis aceste fotografii, revoltat fiind de modul în care mașina ce are numere de înmatriculare de la Ministerul de Interne, a fost parcată pe strada Revoluției din Sibiu. Fotografiile sunt elocvente și demne de Topul Mârlanilor.

Mașina din imagine este parcată de mai bine de 12 ore pe trecerea de pietoni, chiar în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție din Sibiu. ”Aceasta masina cu nr MAI 36938, este parcata in fata IPJ Sibiu exact pe trecerea de pietoni. V-am scris in speranta ca veti auzi si parerea celor de la politie. Deci aceasta masina era parcata ieri (24.04.2015) la ora 19, iar astazi la ora 07:30 era tot acolo si cred ca v-a ramane pana luni.”, ne-a scris cititorul Ora de Sibiu.[contextly_auto_sidebar id=”V3TE4csl8gGxuRB5LPrT8uhcypb4K37G”]
Cu siguranță că această mașină merită postată în Topul Mârlanilor și sperăm că cel care a lăsat-o parcată neregulamentar va fi măcar mustrat verbal de șefii săi.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic. Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Alooooooo, redacția? Eu nu aș fi dat credit acestui cititor care pune virgulă între subiect și predicat, apoi bagă cratime acolo unde nu e locul. Asemenea agramați, nu merită băgați în seamă.

    Oricum, mi se mare mai important ca polițiștii să prindă infractori, nu să îi judecăm după felul în care parchează. Până la urmă, erau în fața instituției lor, cu siguranță au avut vreo intervenție.

  2. Au avut băieții vreo intervenție…cine știe o urgentă nu ii mai blamați sunteți răutăcioși!!!

  3. Wow…mare lucru! Poate au prins un infractor care trebuia dus urgent in arest. Hai sa fim seriosi…Stiri. Imediat interpretati. Astea da subiecte, bravo! 🙂