vremea în weekend la sibiu. veștile sunt bune!

sibiuMeteorologii spun că vremea în acest weekend la nivel național o să fie una călduroasă pentru această perioadă din an. Totuși în zonele montane este foarte posibil să avem parte de ploaie. La Sibiu temperaturile vor fi mai mari duminică.

La Sibiu remea va fi calda. Cerul va fi variabil, temporar noros ziua, când pe arii restrânse se vor semnala ploi cu caracter de aversa. Vântul va sufla slab la moderat. Izolat se va semnala ceata.
LA peste 1800 m temperaturi minime vor fi între -3 la 1 gr. C, iar cele maxime vor fi cuprinse între 2 și 9 grade. La altitudini mai joase de 1800 de metri temperaturile vor fi cuprinse între 9 si 16 grade ziua și de maxim 7 grade noaptea.[contextly_auto_sidebar id=”GrMMcFH9yNgLXdfZgDGkFQORkefXilEv”]
Duminică vremea se va menţine în general frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiaza şi noaptea, când pe arii restrânse în vestul şi nord-vestul ţării şi la munte şi izolat în rest vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa între 19 şi 25 de grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest.

Ultima oră

Comentariul meu