principele nicolae pedealează duminică prin sibiu. iată cine îl însoțește la plimbare!

Principele Nicolae al României va ajunge, duminică la Sibiu, în cadrul evenimentului cicloturistic caritabil „Cărţile copilăriei pe bicicletă”.  Proiectul este unic în România și a plecat de la Sighetu Marmației și se va opri la Constanța. 

principele nicolae

Prefectul Judeţului Sibiu va întâmpina, la ora 12,30, plutonul de ciclişti la limita municipiului Sibiu (sensul giratoriu de la intersecţia DN1) şi va parcurge alături de cei opt biciclişti traseul: Şoseaua Alba-Iulia – str. Malului – Piaţa Cibin – str. Turnului – str. Faurului – Pasajul Podul Minciunilor – Pasajul Turnul Sfatului – Piaţa Mare. [contextly_auto_sidebar id=”OUrzVTFC8d56IfyByoG1zccTSeHALz0J”] „Pentru buna desfăşurare a evenimentului cicloturistic care se va desfăşura pe raza judeţului Sibiu, în perioada 26-28 aprilie, Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu, împreună cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, Inspectoratul de Jandarmi „General de brigadă Dumitru Rasty” al Judeţului Sibiu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Căpitan Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu şi Asociaţia Judeţeană de Ciclism Prahova au stabilit măsurile necesare, în considerarea prevederilor legale în vigoare”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Sibiu.

Proiect unic în România
Campania pe bicicleta urmareste nu colectarea de volume, ci strangerea de fonduri: “Cartile pe care le donam sunt carti speciale, care fac parte dintr-un program national de lectura. Incercam sa aducem in fata copiilor carti in care credem, programe care asigura mai apoi devenirea unui viitor cititor adult”, a spus Iren Arsene, presedinta a Asociatiei Curtea Veche. Volumele din seria “Cartile copilariei” sunt mari opere literare adaptate de specialisti pe intelesul copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani. Proiectul este unic in Romania si traverseaza, in perioada 23 aprilie – 3 mai, 10 orase, din Sighetu Marmatiei pana in Constanta, pentru promovarea lecturii si a unui stil de viata sanatos la nivel national.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu