video - o femeie a murit cu zile în spital la mediaș. rudele fac scandal și acuză medicii de malpraxis!

spital mediasMedicii Spitalului Municipal din Mediaș sunt acuzați că nu s-au îngrijit de o femeie care a murit, joi dimineața, după ce a fost lăsată să plece acasă. Conducerea spitalului din Mediaș susține că vineri va fi efectuată o necropsie, care va stabili cauza decesului femeii. Familia, în schimb, spune că lucrurile nu vor rămâne așa, acuzând medicii de culpă medicală.

Medicii de la Spitalul Municipal din Mediaș sunt învinovăţiţi pentru moartea unei femei de 64 de ani. Potrivit familiei, femeii i s-a făcut rău joi dimineaţă, aşa că au decis să cheme ambulanţa, care au dus-o la Primiri Urgenţe. Iniţial, membrilor familiei li s-a spus că femeia ar avea pneumonie, apoi că ar avea inima mărită. Joi, însă, femeia a decedat. „Miercuri dimineață i s-a făcut rău mamei mele, am chemat Ambulanța și a adus-o la spital. A stat o oră la Urgență, i s-a făcut un EKG și o radiografie pulmonară. Doamna doctor de la Urgență a spus că pe semnătură poate să îi dea drumul acasă și să îi dea medicamente, că avea o pneumonie, dar mama nu putea respira. Am adus-o la Interne, unde a așteptat două ore aproape până a venit doamna doctor Morari de la vizită și când a venita zis: dragă, dar de ce mă așteptați pe mine, că eu plec la congres, nu am timp să vorbesc. [contextly_auto_sidebar id=”uAlYWaAl7qMIOjfp4iWH7gsfi1RDX9Co”]S-a uitat doamna doctor la film și a zis că nu e nicio pneumonie și să vorbesc cu doamna doctor. A venit doamna doctor Calcatinge și dânsa a hotărât să o interneze. Nu a zis la nimeni ce e, a zis doar că e o problemă la plămâni. Ieri pe la ora 13 i-au pus o branulă și i-au făcut un atibiotic și i-au dat o tabletă de durere.
Tot ieri după masă, după ce am adus-o de la toaletă i s-a făcut rău și nu mai era niciun doctor, nimic. Am început să strig, au venit asistentele și infirmierele, au așteptat să își revină și au pus-o în pat. După două ore a venit domnul doctor Câmpeanu și a zis că vede el ceva la plămâni, o pată, și din cauza aia nu mai primește aer și nu i s-a oxigenat creierul. Spre seară am vorbit din nou cu domnul doctor Câmpeanu și am întrebat dacă putem să o ducem în Brașov. Și mi-a zis că atît pot să vă spun, că are inima mărită, nu e pneumonie. Joi dimineața a venit sora mea, a dus-o pe mama la toaletă și i s-a făcut rău. Din momentul ăla am stat noi mai mult noi pe lângă ea decât doctorii. Am chemat-o pe doamna doctor Calcatinge, am zis doamna doctor e rău, nu are aer pentur că spunea că o doare tare burta. Am vrut să chemăm cardiologul, dar ne-au spus că nu putem chema noi, pentru că trebuie chemat de sus, de la etaj. În cele din urmă a venit medicul, au resuscitat-o și a murit, ne-a zis că nu mai poate face nimic”, povestește Cristina Miclăuș, fiica femeii decedate, pentru blogul Mediaş Breaking News.
CITEȘTE AICI CE SPUN FAMILIA ȘI CONDUCEREA SPITALULUI
VEZI AICI CE SPUN MEMBRII FAMILIEI
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=IQiW5IUNvfs” splash=”https://i.ytimg.com/vi/IQiW5IUNvfs/maxresdefault.jpg” caption=”Cristina Miclaus femeie decedata Spitalul Municipal Medias”]

 

Ultima oră

Comentariul meu