juventus sibiu, calificare incredibilă la mondialele de fotbal ”în cinci” de la dubai

juventus sibiuDacă la nivelul fotbalului profesionist, Sibiul este în moarte clinică în România, în schimb în ceea ce privește fotbalul în sală sau pe teren redus, avem cu ce să ne mândrim. JUVENTUS SIBIU este din nou reprezentanta fotbalului „in cinci” la mondiale.

Opt echipe au luptat pentru a-si adjudeca biletele pentru F5WC-Dubai,  Juventus Sibiu reusind o performanta in stilul ei caracteristic inscriind 20 goluri si primind doar 2 invingand fara drept de apel in finala echipa bucuresteana Tanzmannshaft (condusa de inimosul Simon Tudor).
Semn al aprecierii jocului si talentului jucatorilor organizatorii au desemnat drept cei mai buni pe Alexandru Mircea-portar , Tanase Gabriel -cel mai tehnic, Radu Negut – golgheter. Din lot (din pacate conditionat la 7 membrii) mai fac parte Beza Eugen, Trohin Calin, Popa Mircea, Cosovanu Marius.[contextly_auto_sidebar id=”PVKKM54dyoIRu9yksSVQX7FLkkFrOQLY”]
Massimo Spagli antrenor-manager al echipei declara ca anul acesta doreste o calificare superioara celei de anul trecut desi acuma se anunta un turneu mai complex prin prisma faptului ca vor participa 48 echipe. „Prin implicarea nostra in toate competitiile de profil nu vrem decat sa facem dovada ca iubim acest sport si nimic nu opreste sa facem o propaganda frumoasa acestuia oriunde ne-am afla, in tara sau in afara ei. Speram ca aceste intreceri sa fie un bun antrenament pentru turneele finale din tara care se apropie si sa aratam ca Juventus… exista”, a spus acesta pentru campionateminifotbal.ro.
Din echipa sibiană fac parte mai mulți jucători ce au evoluat cu succes la defunctele FC Sibiu și Voința Sibiu. Îi amintim aici printre alții pe Neguț, Beza și Tănase.

Ultima oră

Comentariul meu