fă-ți casa lună la un preț incredibil - vezi cât te costă un comando de curățenie

Există afaceri în Sibiu pentru care sărbătorile înseamnă muncă întensă înainte și după trecerea acestora. Vorbim de firmele care se ocupă cu curățenia, pentru care perioada de dinainte și de după Paște a fost muncă la foc continuu.

Una dintre firmele, care spală rufele și covoarele sibienilor, sau le fac curățenie lună prin case, este Expert Cleaning din Sibiu, prezentă pe piaţă din anul 2006. În cei aproape zece ani de existență, sibienii de la Expert Cleaning au văzut și au curățat multe, dar Paștile au fost mereu o perioadă de muncă intensă.
”Sunt mulți sibieni ocupați, care muncesc mult și nu au timp să se ocupe de curățenia de primăvară, ce coincide de obicei cu Paștele. Preferă să lase misiunea curățeniei pe mâna noastră și nu am avut nicio plângere până acum pentru cum ne-am achitat de job” spune Dumitru Ene, administratorul curăţătoriei Expert Cleaning din Sibiu.

Dacă înainte de Paște, se curăță multe case, se spală covoare, perdele sau tapițerii, după sărbători e plin de fețe de masă și așternuturi, mai ales de la Pensiunile care au fost pline de turiști. ”După ce trece Paştele, oamenii vin cu feţe de masă la spălat, huse de scaune şi tot felul de rufe. Avem o aparatură de ultimă generaţie care ne uşurează misiunea foarte mult.”, precizează Dumitru Ene, care spune că oricum sibienii nu au case foarte murdare cum se vedeau la reality show-uri la televizor, sau cel puțin în astfel de case nu primit niciodată comenzi.
Pentru o familie normală, costul unei curățenii generale în casă nu este deloc mare. Cu circa 100 – 150 de lei oricine poate să aibă o casă curată bec.

Tarifele practicate în domeniu sunt pe metru pătrat la perdele, draperii – 3,9 lei/ m2, covoare, mochete – 7,9 m2 sau pe set la lenjerie pat (cearşaf, pilotă, cearşaf saltea, faţă pernă), respectiv 16,90 lei. Dacă vreți să vă puneți casa la punct, puteți comanda o echipă de curățenie de la Expert Cleaning la telefonul 0733 665793, sau să-i căutați pe Facebook. Ei cred că umerașele voastre, vor haine curate!

Ultima oră

Comentariul meu