video foto accident groaznic în dealul dăii. o persoană grav rănită și o mașină făcută praf!

accident dealul daii sibiu (6)Un grav accident de circulație a avut loc miercuri după amiază în jurul orei 16.30 pe drumul județean care face legătura între Sibiu și Agnita. Un bărbat se zbate între viață și moarte în ciuda eforturilor medicilor.

Accidentul a avut loc în apropiere de Sibiu, pe Dealul Dăii. Cele două autoturisme implicate în accident erau într-o coloană de mașini și circulaudin direcția Agnita către Sibiu. Ultimul autoturism din coloană a intrat in depasirea regulamentară a primelor doua, moment în care autoturismul din mijloc, a încercat să facă aceeasi manevra fara sa se asigure. Astfel acesta a intrat in coliziune cu autoturismul care depasea regulamentar. In urma coliziunii, mașina aflată în mijlocul coloane este proiectată in afara drumului, pe partea stângă, direct într-un copac, iar de acolo s-a răsturnat pe o pantă în coborâre. [contextly_auto_sidebar id=”Ou3fNuNq8BTsTCVtvoAGvEuYH4wA9Zio”]Conducătorul auto a fost grav rănit. Este vorba de un șofer în vârstă de 60 de ani la care medicii ajunși la fața locului i-au acordat primul ajutor medical. ”Din păcate este grav rănit și în comă”, a declarat medicul Mirela Bădescu, de la SMURD Sibiu.
”Din primele cercetări cauza producerii acestui accident este depășirea neregulamentară”, au spus polițiștii aflați la fața locului.


Traficul în zona producerii acidentului a fost complet blocat preț de 30 de minute în care s-au efectuat cercetările și măsurătorile, coloanele de mașini întinzându-se pe ambele sensuri, pe câțiva kilometri.
https://youtube.com/watch?v=3tyCOAa9tPs

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. daca va pasa si vreti sa informati corect populatia merge-ti cu subiectul pana la capat . Ala din spate a venit cu viteza mare si s-a bagat in el ,moment in care cel accidentat s-a speriat si a facut un AVC (accident vascular cerebral ) la volan in timp ce conducea ,masina a facut ce a vrut ea era inconstient in momentul producerii accidentului. Nu mai spune-ti ca a fost doar vina lui , pana nu stiti exact adevarul . avea viteaza prea mare cel din spate !!!O sa se faca o expertiza si o sa iasa la iveala adevaraul , adevarat !!!

  2. Doctorita de la SMURD iti spune ca e comatos, iar tu intrebi daca e constient? E tare :))))