update - video foto femeie de 52 de ani, accidentată mortal de un tren în ştrand!

accident tren 4O femeie de 52 de ani a fost accidentată mortal de un tren, în cartierul Ştrand, în această seară, potrivit primelor informaţii. Din primele informaţii, nu ar fi vorba despre o sinucidere.

O femeie de 52 de ani a murit, în această seară, accidentată de un tren, în cartierul Ştrand. Potrivit martorilor, femeia mergea să pună nişte răsaduri în grădină, aşa cum obişnuia să o facă în această perioadă, şi a fost surpinsă de tren Martorii susţin că numele său este Maria Suciu şi are doi copii care muncesc în Serbia. “Nu cred că a fost vorba de vreo sinucidere. Nu avea niciun motiv să o facă”, a spus una dintre prietenele femeii. [contextly_auto_sidebar id=”8H3ZFnMcbDfQNzqiX5I1z7FwhRdQFJQD”] “O ştiu pe femeie. Venea des aici, chiar şi de două ori pe zi. Eram chiar aici la gradina şi am auzit o bubuitură când a trecut trenul. A oprit a 100 de metri de locul impactului, undeva lângă biserică. Nu l-a vazut şi nici mecanicul de pe locomotiva nu a dat semnale sonore. De ce n-a dat? Probabil că atunci observa trenul. Aşa a murit nevinovată”, a spus Moga Ion, unul dintre martorii tragediei.

Ce spun poliţiştii
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au demarat deja investigaţiile cu privire la cum s-a petrecut această tragedie. „Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor accidentului. Din primele verificări, se pare că a fost vorba despre un accident. Urmează să stabilim dacă s-au respectat procedurile de către angajaţii căii ferate”, a declarat Mircea Buşe, agent şef adjunct din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Sibiu.


VIDEO DE LA FATA LOCULUI

DECLARAŢIE MARTOR

DECLARAŢIA OFICIALĂ A POLIŢIEI

Ultima oră

Comentariul meu