video - foto sibian rănit de o țiglă zburată de pe un bloc. a aterizat direct la el în apartament!

image7Caz demn mai degrabă de filmele de groază decât de o întâmplare reală. Un bărbat de 35 de ani a ajuns la spital după ce o țiglă de pe un bloc vecin a ajuns în dormitorul său și l-a lovit în zona inghinală.

Vântul puternic care s-a abătut noaptea trecută asupra Sibiului, a făcut și victime. [contextly_auto_sidebar id=”L3v6Dqg5ERsPyDAyHdrDkwZ8cGfbEKCN”]Un bărbat în vârstă de 35 de ani a avut nevoie de îngrijirile medicilor, după ce o țiglă spulberată de vânt de pe un imobil de pe strada Haiducului din Sibiu, a ajuns direct în locuința sa. Omul se uita la televizor, moment în care țigla l-a rănit în zona inghiunală.
” Pacientul a ajuns la Urgență în jurul orei 21.51, cu o plagă contuză în regiunea inghinală. Nu a fost nevoie de internare. A plecat cu recomandări de tratament”, a explicat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

”A zburat o țiglă de pe scara C și a ajuns direct în casă la el. L-a lovit în casă. S-a spart și geamul. (..) A bătut puternic vântul”, spune o femeie care locuiește în același bloc cu bărbatul rănit.

Ultima oră

Comentariul meu