foto - accident la intrarea pe autostrada a1 în sibiu. două șoferițe s-au tamponat! update video

accident a1 sibiuEvenimentul rutier a avut loc marți la intrarea pe autostrada Sibiu – Orăștie dinspre municipiul Sibiu. Două șoferițe au fost implicate în accidentul care a afectat parțial traficul în zona kilometrului 242+700.

Din informațiile oferite de IPJ Sibiu, în accidentul avut loc la intrarea pe sensul Sibiu – Sebeș, au fost implicate două autoturisme conduse de către două femei originare din municipiul Sibiu. [contextly_auto_sidebar id=”tx6QnRcIOLVW2U0IpEkC9rmaoRdpcFvd”]O șoferiță de 64 de ani nu a acordat prioritate la intrarea pe A1 și s-a tamponat cu un Peugeot, condus regulamentar de către o tânără de 24 de ani.
În urma tamponării a rezultat rănirea ușoară a celor două șoferițe. Traficul în zonă a fost parțial afectat până la scoaterea din zonă a celor două mașini avariate. Nici una din cele două șoferițe nu au fost transportate la spital.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=wDqAub-3uFc” splash=”https://i.ytimg.com/vi/wDqAub-3uFc/maxresdefault.jpg” caption=”Dupa accident pe A1 la kilometrul 242″]
Foto: Razvan Rodean/trafictube

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. sunteti prafffffffff soferita de 64 de ani conducea peugoet si idioata nu ca nu a dat prioritate o intors , mergea pe sens invers sunteti varza cu stirile voastre

  2. Chiar ca sunteti pe langa.Nu numai ca au fost transportate la spital, dar soferita cu Peugeot nu a acordat prioritate.Nu se stie cum, dar a vrut sa vireze la stanga , adica pe contrasens.Cel care a sunat la 112 si a fost martor este sotul meu care abia a evitat sa fie implicat in accident.