sibianca ce a revoluționat marketing-ul on-line. povestea tinerei ce a pus pe roate tocmai.ro!

bianca dancilaO sibiancă a reușit să devină un model de succes pentru toată lumea. A reușit să ducă un proiect de on-line până pe culmile succesului, devenind unul dintre cele mai accesate zece site-ri din România. Care este povestea ei?

Sibiul se poate mândri că a dat unul dintre cei mai buni specialişti pe marketing on-line. Şi nu este o simplă aserţiune, ci una care are în spate rezultate extraordinare. Este vorba despre sibianca Bianca Dăncilă, care a devenit ea însăşi un brand în domeniul de business on-line. Ea este cea care a stat în spatele uneia dintre cele mai populare platforme de anunţuri din România: tocmai.ro. Practic, Bianca a fost cea care, după ce a fost cooptată într-o echipă de tineri, dar foarte entuziaşti, a devenit în cel mai scurt timp managerul proiectului tocmai.ro, care a ajuns, în doar trei ani, de la zero la top 10 cele mai accesate site-uri din România. Site-ul de anunțuri tocmai.ro a fost recent cumpărat de olx.ro. Tânăra sibiancă a fost speaker la una dintre cele mai important eveniment de business din România, Business Days. Bianca Dăncilă este, acum, managing director la GripAds.ro.

Cine este Bianca Dăncilă?
Ea a terminat liceul Economic din Sibiu și s-a mutat ulterior la București, pentru a studia la una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ superior din România: Academia de Studii Economice. “În cadrul facultății am ajuns să fac parte din echipa unei agenții media, iar de aici am început să-mi conturez visul de a deveni cineva, de a reuși cu adevărat, pe partea de marketing. După o perioadă de timp, visul meu a început să prindă aripi și să devină realitate prin proiectul tocmai.ro. Sincer, am cunoscut foarte mulți oameni care aveau foarte mult talent în domeniile în care activau, însă datorită faptului că „munca” a lipsit din ecuație, talentul li s-a risipit”, a explicat Bianca Dăncilă, în cadrul unui interviu acordat voceatransilvaniei.ro. Cum a început totul? “Totul a început când am ajuns să lucrez în cadrul unei agenții media din București și am cunoscut foarte mulți oameni din diferite domenii. La un moment dat am fost și brand manager pentru o marcă importantă de apă minerală din România. Recunosc, experiența mea profesională s-a îmbogățit și datorită unor episoade mai puțin plăcute, dar am apelat la pozitivismul meu și am devenit tot mai puternică și mai încrezătoare în forțele mele. Povestea tocmai.ro a început în momentul în care am decis, ca după terminarea ASE-ului să mă întorc la Sibiu. După un timp am făcut parte din echipa Tocmai.ro, iar în și mai scurt timp am devenit creierul acestui proiect, pentru că m-am implicat foarte mult. Am reușit să aduc acest proiect la maturitate, să-l transform într-un timp record într-un succes răsunător în mediul online”, a mai spus tânăra sibiancă de succes, Bianca Dăncilă, pentru sursa citată. foto: facebook

 

         

 

Ultima oră

Comentariul meu