dan fleșeriu va antrena pe csu sibiu în următorul sezon

fleseriuAntrenorul campioanei de baschet feminin CSM Târgoviște este succesorul lui Miodrag Perisic pe banca celor de la CSU Sibiu. Acesta s-a înțeles cu gruparea sibiană încă dinaintea turneului de Final Four de la Pitești.

Tehnicianul sibian Dan Fleșeriu, proaspăt campion al României cu echipa CSM Târgoviște, este noul antrenor al echipei din Liga Națională de Baschet Masculin, CSU Atlassib Sibiu, anunta totalbaschet.ro. [contextly_auto_sidebar id=”CWtjSrsevWot2DQvUpHCFzGCJiJVB1gQ”]
Astfel, după o stagiune ratată din toate punctele de vedere, cei de la CSU Sibiu s-au orientat spre un nou tehnician, care însă este total lipsit de experiență în baschetul masculin, acesta antrenând până acum numai echipe femininte. Deocamdată nu se știe dacă va fi păstrat la echipă și antrenorul secund Cătălin Vulc.
Dan Fleșeriu a pregătit de-a lungul timpului două echipe din campionatul feminin, CSM Satu Mare și CSM Târgoviște. În cei șapte ani petrecuți alături de cele două combatante, sibianul și-a trecut în cont nu mai puțin de șaspte semifinale de Liga Națională, respectiv patru finale. Din cele patru finale două au fost adjudecate, ambele alături de CSM Târgoviște, la finele sezonului 2013-2014, respectiv 2014-2015. În ediția de campionat care tocmai s-a încheiat, Târgoviște cu Fleșeriu pe bancă a cucerit medaliile de aur după finala cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, câștigată cu 3-2 la general. De asemenea, la începutul sezonului 2014-2015, antrenorul împreună cu echipa sa au cucerit și SuperCupa României. Totodată, în trecut, Fleşeriu s-a aflat şi la cârma formaţiei feminine din Sibiu, acolo unde au debutat Alexandra Uiuiu şi Elisabeth Pavel.
CSU Sibiu nu a prins play-off-ul în ediția 2014-2015 a LNBM, terminând sezonul regulat pe locul 10 cu un bilanț de 10 meciuri câștigate și 14 pierdute. Sursa: totalbaschet.ro

Ultima oră

Comentariul meu