consilierul județean daniela câmpean, acuzată de incompatibilitate! greșeala acesteia e fabuloasă!

carmen campeanUn consilier județean sibian este acuzat că s-ar afla într-un conflict de interese și incompatibilitate. Daniela Câmpean este acuzată că reprezintă în instanță 80 de angajați ai Filarmonicii Sibiu, instituție aflată în subordinea CJ, ceea ce ar contravine cu statutul de ales județean. 

Potrivit site-ului ancheteonline.ro, Agenția Națională de Integritate (ANI) ar trebui să se ancheteze un posibil caz de conflict de interese și incompatibilitate în cazul consilierului PNL, Daniela Câmpean. [contextly_auto_sidebar id=”XyPkkV554WATCLmDvNDYC2IZvWQCEc51″] Conform jurnaliștilor de la ancheteonline.ro, Daniela Câmpean, în calitate de avocat, reprezintă în instanță unii dintre angajații Consiliului Județean împotriva instituției. Mai exact, notează jurnaliștii, Daniela Câmpean a încheiat un contract de reprezentare juridică cu salariații Filarmonicii Sibiu, care au acționat în instanță conducerea Consiliului Județean pentru anumite drepturi bănești. „Mai mult, Câmpean, care este președintele Comisiei de Cultură din cadrul CJ Sibiu și membră în Consiliul de Administrație al Filarmonicii, intră în conflict juridic cu Filarmonica, apărând cauza angajaților, platiți din banii Consiliului Județean. Un caz total atipic, în care s-a situat Daniela Câmpean: ea nu poate fi, în același timp și consilier judetean și avocat care reprezintă interesele unei terțe părți, aflate în conflict juridic cu Consiliul Județean. Este total incorect să te plasezi și de parte și de alta a baricadei și să câștigi bani din ambele părți. Acest lucru trebuie neapărat clarificat de ANI”, susțin jurnaliștii de la ancheteonline.ro.

Reprezintă 80 de angajați
De asemenea, publicația online susține că potrivit unei adrese din 2 decembrie 2011, Daniela Campean, apare ca avocat al unui numar de 80 de angajați, care au dat în judecată Filarmonica de Stat Sibiu pentru recuperarea unor drepturi banesti, tăiate de Guvernul Boc în anul 2010. „În același timp, aceeași Daniela Câmpean, prin hotărârea Consiliului Județean Sibiu nr.45, privind aprobarea componenței nominale a consiliilor administrative a instituțiilor de cultură aflate în subordinea CJ Sibiu, este numită membră a CA al Filarmonica Sibiu”, mai scriu jurnaliștii. sursa: Anchete OnLine

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu