dovadă de dragoste necondiționată a președintelui iohannis pentru sibiu - foto

piata marePreședintele României, Klaus Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Monumentelor și Siturilor. Acesta a făcut cu această ocazie și un gest care cu siguranță stârnește mândria sibienilor de pretutindeni. Fostul primar a postat o fotografie din Piața Mare a Sibiului.

Iohannis a vrut ca prin mesajul său să că se alăture campaniei UNESCO care condamnă distrugerile patrimoniului universal din Orientul Apropiat, conform agerpres.ro.[contextly_auto_sidebar id=”kQ2sLZWuT9LsXkrmyTSrnZHj2O330gmP”]
“18 Aprilie este Ziua Mondială a Monumentelor și Siturilor. În această zi mă alătur apelului UNESCO #Unite4Heritage care condamnă distrugerile patrimoniului universal din Orientul Apropiat și calificarea lor drept crime de război. Îi invit pe toți cei care vor ca și generațiile viitoare să se bucure de valorile universale ale trecutului să se alăture campaniei inițiate de UNESCO”, a scris șeful statului pe Facebook.
El a postat pe rețeaua de socializare și o fotografie cu Piața Mare din Sibiu cu mesajul “Monumentele nu sunt poveri ale trecutului, ci moșteniri prețioase pentru viitor. Piața Mare din Sibiu este unul din locurile mele preferate”.

Ultima oră

Comentariul meu