ce facem în weekend la sibiu?

Oradesibiu.ro vă propune câteva evenimente la care poţi participa în acest weekend, la Sibiu. Pentru că meteorologii nu au dat vești prea îmbucurătoare, iar plimbările prin ploaie și vânt nu sunt ceea ce ne dorim, vă propunem să începeți sâmbătă seara cu un film la Cinema Arta. Și totuși există un eveniment pe care nu ar trebui să îl ratați.

piata mare sibiu centru primaria

Cel mai important eveniment al acestui sfârșit de săptămână la Sibiu este Retroparada Primăverii. Sâmbătă, 18 aprilie, începând cu orele 9:30, iubitorii de mașini și nu numai vor putea admira, în Piața Mică a orașului o paradă a mașinilor retro. Merită văzut![contextly_auto_sidebar id=”yCJh083WtuWmYEQzft79DcqOSO5SMzJO”]

Muzică bună la Sala Thalia
De altfel, la Sala Thalia, cinci muzicieni consacrați ai scenei internaționale vor concerta alături de bursierii SoNoRo Interferențe pe scena, sambata 18 aprilie 2015, ora 19: pianista britanică Diana Ketler, profesoară la Academia Regală de Muzică din Londra, pianistul leton Janis Maleckis, profesor la Academia de Muzică din Riga, violonistul rus Roman Mints, directorul Festivalului „Homecoming” din Moscova, violistul român Răzvan Popovici, directorul Festivalului SoNoRo și violoncelistul german Alexander Hülshoff, profesor la Academie de Muzică din Essen şi directorul artistic al Fundaţiei Villa Musica.

Ce rulează la Arta şi ce se joacă la Radu Stanca

Începând cu orele 19:00, la Cinema Arta, puteți viziona  o comedie aventură a lui Paul, mare polițist la Mall, partea a doua, sau dacă nu ați reușit să ajungeți să vedeți Fast and Furios 7, vă recomandăm să o faceți, începând cu orele 20:45.
Dacă preferați teatrul în locul cinematografului, vă spunem că la Teatrul Național Radu Stanca se joacă “Balul”, sâmbătă, începând cu ora 19:00, iar duminică seara, tot de la aceeași oră, se va juca piesa “Lecția”.

Lansare de carte în Vintage Pub
Poate vă gândiţi că nu este cel mai bun loc pentru o lansare de carte. Vă spunem noi, chiar este. La Vintage Pub, sâmbătă, începând cu orele 20:30, cei care îl cunosc pe Andrei Ciobanu, care face stand-up comedy, vă invită să participaţi la lansarea cărţii sale, urmată de un stand-up comedy.

 

Ultima oră

Comentariul meu