ajofm angajează sibieni pentru germania! ce trebuie să faci!

Sunteți interesat să munciți în Germania? Aveți cunoștințe de limbă germană și sunteți posesor de permis de conducere de categorie B? Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu a anunțat că are 15 oferte de muncă pentru Germania.

ajofm

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFM Sibiu) – prin Compartimentul EURES , anunţă persoanele interesate că pe portalul EURES naţional www.eures.anofm.ro a fost  postată o ofertă de muncă din Germania pentru 15 posturi  în meseria de factor poştal, pentru efectuarea serviciilor poştale de curierat, predare de colete şi scrisori la destinaţie în zona Stuttgart, utilizandu-se mijloace de transport adecvate (auto şi biciclete), se arată într-un comunicat remis presei de reprezentanții instituției.

Care sunt cerințele
Astfel, pentru ocuparea acestor locuri de muncă trebuie să deții permis de conducere categoria B, condiţie fizică bună, iar cunoştinţele de limba germană ( scris, vorbit, citit ) trebuie să fie de nivel B1. [contextly_auto_sidebar id=”WCX6YExIFn8kui62rsZtH31VAs5t0itJ”] Persoanele acceptate primesc sprijin în vederea găsirii unor locuinţe în zona Stuttgart, iar cele care-şi găsesc singure locuinţe sau au deja posibilitate de cazare beneficiază de avantaje. “Contractul de muncă se încheie pe perioada determinată de 6 luni, cu posibilitatea prelungirii pe perioadă nedeterminată, se lucrează 6 zile/săptămână, concediul de odihnă anual 26-30 de zile. Mod de aplicare: se transmite C.V -ul doar în limba germană, însoţit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, în atenţia dnei. dr.Eniko-Ilona Hochdorfer şi doar pentru monitorizare (fără feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Data limită pentru aplicaţii este 30.06.2015”, se arată în comunicat.

Cui trebuie să vă adresați

Persoanele cu domiciliul în judeţul Sibiu care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze asistentului EURES din cadrul AJOFM Sibiu, str. Morilor, nr.51A etaj.4, camera 440, telefon-0269.210882 int.119, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni); C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinţa de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sanatos/Apt pentru muncă”.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu