fiica lui florin salam, party în mare secret la sibiu

salamFiica manelistului Florin Salam a petrecut trei zile într-o vilă de lux din Sibiu, alături de iubitul ei și încă aproape 20 de prieteni. Acolo s-au chefuit preț de trei zile și trei nopți.

Daca de Florii, fiica lui Florin Salam s-a ocupat de organizarea parastasului de sase ani de la moartea mamei sale, de Paste, tanara artista a plecat la Sibiu si a fost inconjurata de prietenii sai.[contextly_auto_sidebar id=”NlDa9ytMtMv0uIge0dgve4fb726nFfP5″]
Ca sa depaseasca perioada incarcata de amintiri dureroase, Betty a ales sa petreaca Pastele alaturi de iubitul ei, tanarul cu care traieste o idila adolescentina de cateva luni. Pentru ca varsta lor este frageda, cei doi nu au fost lasati singuri de familii, ci au mers in sejurul lor insotiti de o gasca mare formata din 17 prieteni apropiati si alte rude. “Sefa” deplasarii a fost numita matusa lui Betty, Aura, iar pentru a nu duce lipsa de nimic, familia a inchiriat o vila cocheta din Sibiu unde s-a cazat tot grupul. “Am petrecut Pastele la Sibiu. Am inchiriat o vila mare, in care am incaput si ne-am cazat toti. Am stat trei zile, astazi ne intoarcem acasa”, a declarat Betty. sursa:WOWbiz.ro.

Ultima oră

Comentariul meu