se pun în vânzare biletele pentru fits 2015! iată de unde le poți cumpăra!

Organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu au anunțat că scot deja la vânzare un prim set de bilete pentru cea de-a 22-a ediție a festivalului, care va avea loc în perioada 12-21 iunie. Potrivit oficialilor, s-au pus în vânzare un prim set de 7.500 de bilete valabile pentru 41 de spectacole de teatru, dans și muzică, urmând ca până la începutul lunii mai să fie anunțat programul complet de spectacole al ediției 2015 a Festivalului de la Sibiu.

fits
Potrivit oficialilor festivalului, accesul publicului la evenimentele programate în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se face pe baza tichetelor emise la Agenţia Teatrală din Sibiu, bd. Nicolae Bălcescu nr. 17 (de luni până vineri între orele 11:00 şi 18:00, iar sâmbăta între orele 11:00 şi 15:00), precum şi în reţeaua naţională a magazinelor Domo, Germanos, Orange şi Vodafone, Librăriile Humanitas şi Cărtureşti sau online pe www.eventim.ro. [contextly_auto_sidebar id=”E6B5tooegTsMazgHKN02OQqlhlVswvbm”] Intrarea este liberă pentru evenimentele în aer liber, precum şi la evenimentele speciale (conferinţe speciale, spctacole-lectură şi film). “Accesul în spaţiile de joc acoperite va fi permis pe baza prezentării unui bilet valid, pentru o singură persoană, o singură dată. Biletul pe baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toata durata evenimentului. Nu se pot face rezervări de bilete pentru spectacolele din cadrul Festivalului, locul în sala de spectacol fiind garantat doar prin cumpărarea biletului. Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu acceptă plata cash, cu cardul de credit (Visa Maestro şi Mastercard), precum şi prin ordin de plată (grupuri organizate). Intrarea în sala de spectacol după ora de începere a evenimentului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet, nu este permisă. Neprezentarea la timp la spectacol duce la anularea biletului fără dreptul de rambursare sau utilizare la o altă reprezentaţie. Teatrul Naţional „Radu Stanca“ Sibiu oferă reduceri la bilete pentru elevi, studenţi şi pensionari doar pe baza unui document justificativ ce trebuie prezentat la intrarea în sala de spectacol”, explică organizatorii.

380 de evenimente
Cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu va reuni timp de 10 zile participanţi din 70 de ţări, ce vor prezenta 380 de evenimente în 66 de spaţii de joc, aşteptând zilnic un public estimat la 62.000 de spectatori. Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu reprezintă cel mai complex festival anual din România, fiind recunoscut internaţional ca cel de-al treilea festival de artele spectacolului din Europa ca amploare, după Festivalul Internaţional de la Edinburgh (Marea Britanie) şi Festivalul de la Avignon (Franţa).

Ultima oră

Comentariul meu