galerie foto - cătălin botezatu a petrecut un paște de vis la sibiu. iată cum s-a distrat!

botezatu2Cunoscutul stilist și designer de modă a petrecut trei zile de vis în Sibiu și în Mărginimea Sibiului. Botezatu s-a cazat la Pensiunea Mai, dar nu a ratat ocazia să dea o fugă și prin centrul Istoric al Sibiului, acolo unde a luat micul dejun la Pardon Caffe și s-a relaxat la o cafea pe terasa de la Wien Caffe.

Catalin Botezatu a ales sa petreaca Sarbatorile Pascale in Marginimea Sibiului, la poalele Muntilor Cindrel. Timp de trei zile, celebrul designer a profitat la maximum de buntatile traditionale si de peisajul de poveste. [contextly_auto_sidebar id=”xXA0Lhg4z8zqowosWvX1VQxFFKGlMtfm”]Botezatu împreună cu un grup de prieteni s-a cazat la Pensiunea Mai, în Curmătura Ștezii, acolo unde a avut parte de bunătăți tradiționale ale zonei Mărginimii Sibiului, cu ocazia Paștelui.
Chiar daca este foarte atent cu dieta sa, de Pasti, designerul  nu a rezistata si a gustat toate bunatatile. Ba mai mult decat atat, a luat si la pachet.
Îmbracat in ultimele tendinte, cu ochelari de soare si o mana in buzunar, Bote a socat din nou. A mers să își viziteze un vechi prieten, la Pardon Caffe, acolo unde s-a și fotografiat alături de cei cu care a mers și în interiorul cafenelei.
Botezatu a mers apoi la o plimbare prin Piața Mare și în Piața Huet, acolo unde s-a oprit din nou ca să savureze o cafea pe terasa de la Wien Caffe.
Și pentru că este înebunit după prăjituri, Botezatu nu a plecat cu mâna goală de la Pensiunea Mai. „Daca deschizi acum portbagajul masinii mele, e plin cu prajituri. Spun asta pentru ca ori de cate ori vin aici mananc si trebuie sa-mi dea si la pachet.”, a spus acesta la plecarea de la Pensiunea Mai.
Urmăriți mai jos o galerie foto cu Botezatu și prietenii săi în vacanța de la Sibiu.

sursa foto: Facebook Catalin Botezatu

Ultima oră

Comentariul meu