video - klaus și carmen iohannis criticați dur de radu banciu. comentariile sunt jignitoare!

klaus iohannis si carmenRealizatorul tv, Radu Banciu a avut un atac fără precedent la adresa familiei prezidențiale. Acesta a lovit dur în direct pe B1TV, în Klaus Iohannis și soția acestuia, legându-se de nunta celor doi și de casele acestora.

În emisiunea sa de la B1 TV, realizatorul a reactivat aseară subiectul caselor lui Klaus Iohannis, pornind de la subiectul vacanței din Madeira a președintelui:[contextly_auto_sidebar id=”zvkNyO52vU1WOtkicDHZvbRzEsh1KeA4″]
”La Revoluție aveau vreo 10.000 de dolari (soții Iohannis – N.R). Banii îi aveau de la nuntă și de la niște nași din Austria. Nu se explică chiar toate casele. Că nu poți să iei cu 10.000 șapte case. Or mai fi vândut gume cu surprize…!”, a spus printre altele Radu Banciu.
Radu Banciu a comentat declarațiile Doinei Lazurca, verișoara lui Carmen Iohannis, despre nunta cu Klaus Iohannis: „Au avut o grămadă de invitați, dintre care 200 de oameni. Or fi fost și animale (…) Practic în Sibiu, când o luai pe una, șansele cele mai mari era să fie fiică de cioban. În cazul lui Carmen Iohannis, tatăl său era blănar. Cu siguranță, jumătate din invitații la nuntă erau ciobani”, a spus Radu Banciu, conform reportervirtual.ro.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=b5nq9dCPpOM” splash=”https://i.ytimg.com/vi/b5nq9dCPpOM/maxresdefault.jpg” caption=”Radu Banciu despre averea de la nunta a sotilor Iohannis”]

Ultima oră

Comentariul meu